Kerem Aktürkoğlu sinyali verdi! Transfere hazırım

Yayın tarihi: 11 Aralık 2023 Pazartesi 1:33 pm - Güncelleme: 11 Aralık 2023 Pazartesi 1:33 pm

Süper Lig takımlarından Galatasaray’ın yıldız kanat oyuncusu Kerem Aktürkoğlu, İtalyan basınına konuştu ve kariyerinde adım atmaya hazır olduğunu söyledi.

Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu, Tuttomercatoweb’e açıklamalarda bulundu.

Röportajın ilgili kısmı şu şekilde:

Oldukça formdasın ve büyük maçlarda büyük goller atıyorsun. Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkabilecek misiniz?

“Bir oyuncu olarak hedefim her zaman kendimi geliştirmek. Kalitemi ve becerilerimi geliştirmek istiyorum. Galatasaray ile Şampiyonlar Ligi’nde tarihi bir adım atma fırsatımız var. Bu kulüp için, taraftarlar için tarihi bir an. Kopenhag’la oynamak için sabırsızlanıyoruz.

“BİZ DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Bu maç final gibi bir maç. Çok zorlu geçecek. Kopenhag iyi bir takım olduğunu gösterdi ama biz daha güçlüyüz. Niteliklerimize güveniyoruz. Bu yüzden maça daha fazla istekle çıkacağız. Hedefimiz kazanmak.”

– Kariyerinde adım atmaya hazır mısın?

“Zihinsel ve fiziksel olarak kendimi hazır hissediyorum. Son iki sezonda geliştim ve gelişmeye de devam ediyor. Her gün daha iyiye gitmek istiyorum ve kariyerim beni nereye götürürse götürsün bunu biliyorum ve büyümeye, gelişmeye devam edeceğiz. Yani evet, kariyerimde bir adım atmaya hazırım.”

– Belki İtalya?

“Kesinlikle evet, neden olmasın. İtalya futbol ve tarih ülkesi. Tutku dolu taraftarları ve bu sporun tarihini yazan kulüpleri var. Heyecan verici olurdu. Serie A’da olağanüstü yetenekli futbolcular var, seviye oldukça yukarıda. Hiç şüphe yok ki ben de bu ligde oynamak isterim. Tüm bu tutku ve olağanüstü zorluklara karşı kendimi kesinlikle bu ligde görüyorum.”

Kerem Aktürkoğlu’na Premier Lig kancası!

Kaynak: TELE1