Kendisini telefonla taciz eden erkeği kameraya çekti

Yayın tarihi: 8 Haziran 2022 Çarşamba 10:24 am - Güncelleme: 8 Haziran 2022 Çarşamba 10:24 am

Türkiye’de son yaşanan toplu taşımadaki taciz olaylarının bir benzeri Yeni Zelanda’da yaşandı.

Yeni Zelanda’da Te Awamutu’dan Queensland’a bir arkadaşını görmeye trenle giden 21 yaşındaki Shinae isimli bir kadın trene bindikten bir süre sonra bir gariplik fark etti. Vagonda oturduğu sıranın karşı koltukta oturan bir erkeğin kendisini cep telefonuyla kameraya aldığını fark etti. Ne yapacağını bilemeyen ve vagonun da boş olmasından dolayı endişelendiğini söyleyen kadın bir süre sonra taciz eden erkeği kendi de çekmeye başladı.

Taciz eden erkek ilk önce kameraya çekildiğini anlamazken durumu fark edince hemen apar topar vagon kapısına giderek ilk durakta indi. O anları sosyal medyadan paylaşan Shinae, “Adam sessizce bana bakıp video çekiyordu. Çok rahatsız hissettim. Tahminen yaklaşık 20 dakika boyunca beni kameraya çekti” dedi.

İLK BAKTIĞINDA FARK ETMEDİ

Konu hakkında The Sun gazetesinde açıklama yapan kadın ” Sadece telefonumda geziniyordum ki bana baktığını fark ettim. Dikkat etmedim ama başka yöne bakıp bakmadığını görmek için tekrar baktığımda telefonunun bana doğrultulmuş olduğunu gördüm. Anında tedirgin oldum ve ben de onu çekmeye başladım. ” dedi.

İETT otobüsünde taciz! Elbise giyen kadını görüntüledi