Kendisini taciz eden erkeği öldüren Erdağ: Susmayın

Yayın tarihi: 6 Temmuz 2022 Çarşamba 5:47 pm - Güncelleme: 6 Temmuz 2022 Çarşamba 5:47 pm

Kars’ın Arpaçay ilçesinde, kendisini 3 yıldır taciz eden 40 yaşındaki Birdal Doğan’ı köy meydanında tabancayla vurarak öldüren lise öğrencisi Azra Erdağ ilk duruşmasında tahliye oldu. Erdağ, “Ailenizi ve arkadaşlarınızı bilgilendirin, susmayın, başıma gelen olay sizlerin de başına gelmesin” dedi.

Kars’ın Arpaçay ilçesinde lise öğrencisi Azra Erdağ, çeşmede hayvanları sularken yanına gelen 3 çocuk babası Birdal Doğan’ın tacizine maruz kaldı. 3 yıldır Erdağ’ı taciz ettiği öne sürülen Doğan, iddiaya göre Azra Erdağ’a, “Seni kaçıracağım o…u. Seni kendime kadın yapıp sonra da satacağım” dedi. Bu sözler üzerine Erdağ, Doğan’ı, babasına ait yanındaki ruhsatsız tabancayla vurdu. Vücuduna 4 kurşun isabet eden Doğan, olay yerinde hayatını kaybetti. Olay sonrası gözaltına alınan Azra Erdağ, tutuklandı.

“HUKUK OKUMAK İSTİYORUM”

Çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanan Erdağ ilk duruşmada tahliye edildi. DHA’ya konuşan Erdağ hukuk okumak istediğini belirterek, “Ben başıma gelen ve yaşadıklarım olayları ailemden gizledim. Ama benim başıma gelen olayları yaşayan kızların benim yaptığımı yapmasını istemiyorum. Ailenizi ve arkadaşlarınızı bilgilendirin, susmayın, başıma gelen olay sizlerin de başına gelmesin” dedi.

Kadir Şeker’in tutukluluğuna itiraz edildi