Gülay Mübarek’i yıllarca tehdit eden Erdoğan Küpeli salıverildikten sonra Tuğba Keleş’i öldürdü

Yayın tarihi: 1 Ekim 2020 Perşembe 4:33 pm - Güncelleme: 1 Ekim 2020 Perşembe 5:31 pm

Gülay Mübarek’i yıllarca tehdit ve taciz eden, 8 yıl 6 ay ceza alan ancak cezası onanmadığı için tutuklanmayan Erdoğan Küpeli isimli erkek, aylardır taciz ettiği Tuğba Keleş’i öldürdü. Tuğba Keleş’in Küpeli’yi şikayet ettiği ve koruma kararı aldırdığı öğrenildi.

Hatay’da yaşayan Gülay Mübarek´i 4 yıl boyunca sosyal medya üzerinden taciz ve tehdite maruz bıraktığı gerekçesiyle gözaltına alınan sözleşmeli öğretmen Erdoğan Küpeli, sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Hakkında uzaklaştırma kararı aldıran kadını öldüren Ali Öner tutuklandı

Daha sonra sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik hakaret içerikli mesajlar paylaştığı saptanan Küpeli tutuklanarak, Kozan Cezaevi’ne koyuldu.

Tuğba Keleş

Küpeli, yargılandığı davalarda ‘tehdit’, ‘hakaret’ ve ‘özel hayatın gizliliğini ihlal’ suçlarından toplam 8 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Tahliye edildikten sonra ilçedeki bir yerel gazetenin dağıtım işinde çalışmaya başlayan Erdoğan Küpeli, bugün saat 11.00 sıralarında ilçeye bağlı Tufanpaşa Mahallesi´ndeki markete gelerek, arkadaşlık teklifine olumsuz yanıt veren kasiyer Tuğba Keleş´i tabancayla başından vurdu. Keleş ağır yaralanırken, Küpeli aynı tabancayı başına ateşleyerek intihar girişiminde bulundu.

Boşandığı kadını 4 yerinden bıçaklayan Murat Çoban tutuklandı

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Tuğba Keleş ve Erdoğan Küpeli, ambulanslarla hastaneye götürüldü. Keleş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Tedavi altına alınan Erdoğan Küpeli´nin de hayati tehlikeyi atlatamadığı bildirildi.

Boşanmak isteyen eşini, çocuğunun gözü önünde öldürdü

Arkadaşlarmış! ‘Aleyna’ya olan, yarın bana olur’

Boşandığı erkek çekiçle öldürmüştü! Uzaklaştırma davasını 3 yıl sonra kazandı

‘Kızım gibi niceleri öldü, yalvarıyorum hakkımı savunun’

Vahşice öldürülen Pınar Gültekin cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıktı

Aerobik hocasının şüpheli ölümü!

Miras için kepçeyle dövülerek öldürüldü