Kendisini almayan minibüsün önünü otomobiliyle kesti

Yayın tarihi: 2 Şubat 2024 Cuma 11:51 am - Güncelleme: 2 Şubat 2024 Cuma 11:51 am

İstanbul’da kendisini almayan minibüs şoförüne sinirlenen bir kişi, geri dönüp otomobilini alarak minibüsün önünü kesti.

İstanbul’un Ataşehir ilçesinde geçtiğimiz günlerde, çalıştığı kuyumcu dükkanından çıkan Erdem Öztürk, iddiaya göre yolda durmayarak kendisini almayan hatlı minibüsün sürücüsüne sinirlendi. Bunun üzerine minibüsü güzergahında yakalayabilmek için dükkanına geri dönen Öztürk, alçılı koluna rağmen otomobiline bindi ve yola çıktı. Minibüsü yakalama planı yapan Öztürk, minibüsün peşinden otomobiliyle gittiği anları cep telefonu ile anbean kayda almaya başladı. Minibüsün güzergahında ilerleyen Öztürk, peşinde olduğu minibüse rastlayınca minibüsün önünü kesti. Otomobilinden inip minibüs şoförünün yanına giden Erdem Öztürk ile şoför arasında tartışma çıktı.

ŞOFÖR ÖZÜR DİLEDİ, TARTIŞMA BİTTİ

Öztürk, minibüs şoförüne ‘beni gördün ama almadın, neden almadın sebebini söyle. Kolum alçılı olmasına rağmen sana inat gittim arabayı aldım önünü kestim’ diyerek tepki gösterdi. Minibüs şoförü ise ‘ben seni hayatımda ilk defa gördüm, seni görmesek almasak suç mu?’ diyerek kendisini savundu. Öztürk’ün kendisinden özür dilemesini istemesi üzerine minibüs şoförü, ‘seni almadım özür dilerim, sen buraya kadar geldin ya sana helal olsun, eli öpülecek adamsın’ diyerek özür diledi. Yaşadığı tartışmayı da telefon kamerası ile kayda alan Öztürk tartışmanın sonlanmasıyla otomobiline binip yoluna devam etti.

Takside dehşet anları! Şoförü silahla vurup “Bazı insanlara güvenmeyeceksin” dedi

Kaynak: TELE1