Kendisinden ayrılmak isteyen kadını ve annesini yaraladı, kardeşini öldürdü!

Yayın tarihi: 28 Temmuz 2022 Perşembe 5:46 pm - Güncelleme: 28 Temmuz 2022 Perşembe 5:46 pm

Gaziantep’te, Ümit Dur adındaki erkek, şiddet uygulayınca kendisinden ayrılmak isteyen dini nikahla birlikte yaşadığı Suriye uyruklu H. Ş. M.’nin ailesiyle kaldığı evi bastı. Ümit Dur’un pompalı tüfekle vurduğu H. Ş. M. ve annesi Z. F. yaralandı, engelli kardeşi C. Ş. M. hayatını kaybetti.

Suriye uyruklu H. Ş.M., eşinden ayrıldıktan sonra bir yıl önce Ümit Dur ile dini nikahlı olarak birlikte yaşamaya başladı. Mağdur kadın, Ümit Dur’un uyuşturucu ve alkol kullanımından dolayı şiddete maruz kaldığı gerekçesiyle ayrılıp annesinin evine döndü. Ayrılığın ardından, geçen hafta cuma günü, ailenin evine giden Ümit Dur, yanındaki pompalı tüfekle rastgele ateş açıp kaçtı. Tüfekten çıkan saçmalar, H. Ş. M. ile annesi Z. F. ve yürüme engelli kardeşi C. Ş. M.’ye isabet etti. Yaralılar, silah sesini duyan komşuların çağırdığı sağlık ekipleri tarafından Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Engelli kardeş C. Ş. M. hayatını kaybetti.

Polis, olayın ardından Ümit Dur’u yakalayarak gözaltına alındı. Emniyetteki sorgulamasının ardından adliyeye sevk edilen Dur, çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanarak cezaevine gönderildi.

H. Ş. M. ile Z. F.’nin yoğun bakım ünitesindeki tedavisi sürüyor.

Erkek arkadaşı tarafından bıçaklanan kadın: Dur yapma diye yalvardım