Kendine kestiği bir dilim pastayı yediği için oğlunu döverek öldürdü

Yayın tarihi: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 12:28 pm - Güncelleme: 5 Temmuz 2021 Pazartesi 12:29 pm

ABD’de yaşayan 30 yaşındaki Travis Stackhouse isimli şahıs, Babalar Günü kendine kestiği bir dilim pastayı yediği için oğlunu öldürdü.  Stackhouse’a  20 yıl hapis cezası verildi.

2019 yılında ABD’nin Wisconsin eyaletindeki Milwaukee bölgesinde yaşanan olayda 4 çocuk babası 30 yaşındaki Travis Stackhouse, Babalar Günü kutlamasında kendisine getirilen pastadan bir dilim kesmişti.

Kendisine ayırdığı bu dilimi 5 yaşındaki oğlu Sir Ameer yiyince baba sinir krizi geçirerek çocuğuna saldırmıştı.

30 yaşındaki Stackhouse, oğlunu karnına ve yüzüne yumruk atarak ağır şekilde dövdü. Olay yerine gelen polislerin ilk incelemesinde çocuğun merdivenlerden düşerek hayatını kaybettiği belirtilmişti.

Annesini öldüren Kazakistanlı kadın, tutuklandı

Olayın ardından tutuklanan Stackhouse, soruşturma sürecinde suçunu itiraf etmiş ve oğlunu döverek öldürdüğünü söylemişti. Buna göre Ameer, saldırıda aldığı darbelerin etkisiyle evin merdivenlerinden aşağı yuvarlanmıştı.

29 Haziran’da görülen duruşmada baba, taksirle öldürme, çocuk istismarı ve kasten zarar verme suçlarından 20 yıl hapse mahkum edildi. Buna ek olarak Stackhouse’un cezasını çektikten sonra 8 yıl boyunca denetim altında tutulmasına karar verildi.

Milwaukee County Gezici Mahkemesi Yargıcı David Borowski, duruşmada “Bu davayı duyan normal bir kişi, kendi çocuğuna yapılmasını geçtim, herhangi bir kişiye nasıl bu şekilde dayak atılabileceğini idrak edemez. Bu yaptıklarınla bir gün bile yaşamaya nasıl devam edeceksin, bilemiyorum” dedi.