Kendi idrarını içen kadından skandal sözler: Sıcak idrarı seviyorum

Yayın tarihi: 16 Eylül 2021 Perşembe 11:17 pm - Güncelleme: 16 Eylül 2021 Perşembe 11:17 pm

Uzun bir süre cilt kanseri tedavisi gören, daha sonra ise beyin damarı genişlemesi nedeniyle şiddetli baş ağrısı şikayeti yaşayan Carrie Stelee isimli kadın, internet üzerinden yaptığı araştırmaların sonucunda idrar ‘tedavisini’ keşfetti. Her gün bir bardak idrar içen Stelee, “Sıcak idrarı seviyorum” dedi.

Şiddetli baş ağrılarının çözümünü idrar içmekte bulduğunu söyleyen Carrie Stelee, 2 yıldır peşini bırakmayan şiddetli baş ağrısının geçtiğini ve kendisini daha sağlıklı hissetmeye başladığını belirtti. Her gün bir bardak idrar içmesinin yanında Steele, bu ürünü güzellik rutinlerine de ekledi. İdrarı banyo suyuna ilave eden Steele, yıllarca bu şekilde yıkandı. Bu banyonun saçlarını daha berrak ve temiz yaptığından söz eden 54 yaşındaki kadın, “Sıcak idrarı seviyorum. Daha rahatlatıcı ve ferah oluyor” dedi.

Kendi idrarını içtikten sonra her seferinde dişlerini fırçaladığını söyleyen Steele tadını merak edenler için ise, “Bazen tuzlu, bazen şampanya gibi tatlı. Belki biraz limoni” ifadelerini kullandı. Amerika Birleşik Devletleri’nde yayınlanan “My Strange Addiction” (Benim Tuhaf Bağımlılığım) programınına konuşan Steele, ailesi ve çevresindekilerin ısrarları ile bir doktorla görüştü. Doktorlar, idrarının vücuda yarardan çok zarar sağladığını söyledi. Doktorlar idrarın toksik maddeler içerebileceğini belirterek idrarın kesinlikle içilmemesi uyarısında bulundu.

Lazer ile idrar kaçırma tedavisi – İYİLİK SAĞLIK