Kenan Yıldız’dan baskı sorusuna Arda Güler’li yanıt

Yayın tarihi: 28 Haziran 2024 Cuma 4:51 pm - Güncelleme: 28 Haziran 2024 Cuma 4:59 pm

Salı günü oynanacak Avusturya maçı öncesi açıklamalarda bulunan Kenan Yıldız, takımın diğer genç yıldızı Arda Güler ile baskı hissedip hissetmediğine ilişkin “Herkesin bizden bahsettiğini biliyoruz ama bizim için çok fark etmiyor.” dedi. Kenan Yıldız ayrıca Türkçe konuşmasına dair güldüren de bir yanıt verdi.

EURO 2024’te son 16 turuna kalan Milli Takımın yıldızları Salih Özcan ve Kenan Yıldız basın mensuplarının karşısına geçerek soruları yanıtladı.

“TÜRKÇE KONUŞUYORUM AMA HATALAR YAPTIĞIM İÇİN HERKES GÜLÜYOR”

Kenan Yıldız, “Onlara karşı bir mağlubiyet yaşamıştık. Onlarla tekrardan karşılaşacak olmak bize fazla bir motivasyon da sağlıyor. Hiç Türkçe röportaj yapmadım çünkü hatalar yapıyorum. Takım arkadaşlarımla Türkçe konuşuyorum ama hatalar yaptığım için herkes gülüyor.” dedi.

“EN SON GRUPTAN ÇIKTIĞIMIZDA 3 YAŞINDAYDIM”

Yıldız ise “En son gruptan çıktığımızda ben 3 yaşındaydım. O yüzden bu şekilde devam etmek istiyoruz. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Böyle bir mağlubiyet aldık onlara karşı bu bize motivasyon veriyor. Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz.” diye konuştu.

ARDA GÜLER AÇIKLAMASI

Genç futbolcu, “Turnuvada gözler Arda Güler ve senin üzerinde. Bu üzerinizde baskı oluşturuyor mu?” sorusuna, “Herkesin bizden bahsettiğini biliyoruz ama bizim için çok fark etmiyor. Kendi futbolumuza konsantreyiz, kendi futbolumuzu ortaya koymak istiyoruz.” yanıtını verdi.

SALİH ÖZCAN: KENDİMİZE GÜVENİRSEK BU MAÇI ALIRIZ

Salih Özcan da, “Zor bir gruptu. İlk maçı galibiyetle bitirdiğimiz için çok mutluyuz. Portekiz maçında hayal kırıklığı yaşadık. Son maçı da yenerek, 16 yıl sonra gruptan çıktığımız için çok mutluyuz. Leipzig’de bizi iyi bir takım bekliyor. Onlara karşı son maç kötü bir sonuç almıştık. Avusturya gerçekten oturmuş bir takım. Neyi iyi yaptığımızı neyi kötü yaptığımızı analiz etmemiz lazım. Kendimize güvenirsek bu maçı alırız.” dedi.

Juventus’tan Kenan Yıldız’ın maaşına zam

Kaynak: AA