Kemal Özkiraz’a yine “Cübbeli Ahmet” gözaltısı!

Yayın tarihi: 15 Ocak 2023 Pazar 4:11 pm - Güncelleme: 15 Ocak 2023 Pazar 4:14 pm

Avrasya Araştırma’nın sahibi Kemal Özkiraz, kamuoyuoyunda Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’ye yönelik sözleri nedeni ile gözaltına alındı.

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, Twitter hesabından Ahmet Mahmut Ünlü’nün şikayeti üzerine trafik çevirmesinde gözaltına alındığını duyurdu.

Kemal Özkiraz, “Cübbeli Ahmet lakabı ile hiçbir eğitimi olmadan HOCA unvanını kullanan bir şahısın şikayeti üzerine (4 ya da 5. kez ) bugün trafik çevirmesinde gözaltına alındım. Eğitimsiz-diplomasız birine sahte hoca demek suç mu?” ifadelerini kullandı. Özkiraz, ifade verme işleminin ardından serbest bırakıldığını bildirdi.

İLK GÖZALTISI DEĞİL

Özkiraz, Ünlü’ye 23 Kasım 2019’daki paylaşımında Ahmet Mahmut Ünlü’nün milletvekillerini hedef gösterdiğini belirterek tepki göstermişti.

Kemal Özkiraz, geçen yılın şubat ayında da bu paylaşım nedeniyle hakkında yakalama kararı çıkarıldığını duyurmuştu. Özkiraz, “Bu paylaşımımdan dolayı yakalama kararı çıkmış. Bu “sözde alim” üyesi olduğum partiye ve milletvekillerine ‘şerefsiz , namussuz’ diyebiliyor ama biz yargılanıyoruz. Ben parti üyesi olduğum için kendisinden şikayetçi oldum. Videoda adı geçen milletvekillerimiz de olmalı” demişti.

Kemal Özkiraz, gözaltına alındığını ve ifade verdikten sona serbest bırakıldığını aktarmıştı.

 

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz’a saldırı!