Kemal Özkiraz: Kendimi öldürtmek pahasına o pankartları MHP önünde açacağım

Yayın tarihi: 4 Eylül 2021 Cumartesi 10:20 pm - Güncelleme: 2 Ağustos 2022 Salı 9:45 am

MHP’li Yönter ve Ünlütürk tarafından tehdit ve hakaretlere maruz kaldığını duyuran Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, Bahçeli’den yanıt gelmediği takdirde MHP önünde eylem yapacağını söyleyerek, “Gerekirse kendimi öldürtmek pahasına o pankartları açacağım” dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter ve MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Nevzat Ünlütürk tarafından ‘tehdit ve hakaretlere’ maruz kaldığını duyuran Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, TELE1 yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu.

MHP’li Yönter’den Kemal Özkiraz’a ‘tehdit telefonu’

“SUSMAYACAĞIM”

Özkiraz’ın konuşmasından satır başları şöyle:

Bana aileme küfür edecek şekilde fütursuzca mesajla yazarak tehdit ederek ‘sana sürpriz yapacağım ilk gördüğüm yerde şunu yapacağım’ yapsınlar buyursun gelsinler. Yerim belli yurdum belli. Mafya usulü oldu bu artık kabul edilemez. Benim kabul edemediğim şey ifşa edileceklerini bile bile bu fütursuzlukla yazabilmeleri, bu korkusuzluklarını kabul edemiyorum ben. Bu insan milletvekili, bu insanın eşi Sayıştay’da üye, bu insan Türkiye’nin en büyük partilerinden birinde genel başkan yardımcısı. Bunu yapan insanın bu etiketleri var. Türkiye’yi mafya devleti haline getirmeye çalışıyorlar. Para teklif ediyorlar Kemal Özkiraz susmuyor, Kemal Özkiraz’ı tehdit ediyorlar Kemal Özkiraz susmuyor, ailesi üzerinden Kemal Özkiraz’ı sıkıştırarak susturmaya çalışıyorlar. Susmayacağğım. Ben anketimi yapacağım MHP 7 çıkıyorsa 7 diyeceğim, 17 çıkarsa 17 diyeceğim.

MHP ÖNÜNDE EYLEM OLACAK MI?

Sayın Bahçeli’nin özel kalem müdürüne yazdım, yazdığım süre içerisinde olmadığında MHP’nin önüne gideceğim ve gerekirse kendimi öldürtmek pahasına o pankartları orada açacağım.

 

MHP’li Yönter’den Kemal Özkiraz’a ‘tehdit telefonu’