Kemal Kılıçdaroğlu’nu Erzurum’da bar ekibi karşıladı

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2022 Salı 11:53 am - Güncelleme: 2 Ağustos 2022 Salı 12:24 pm

CHP, Meclis’in tatile girmesiyle beraber grup toplantılarını her hafta başka bir ilde düzenleme kararı aldı. Milli Mücadele’nin ilan edildiği Erzurum’da gerçekleşecek ilk grup toplantısı için kente gelen CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, başbar oyunu ile karşılandı.

CHP’nin her hafta salı günü yaptığı grup toplantısı, TBMM’nin tatile girmesiyle ekim ayına kadar farklı illerde yapılacak. İlk toplantı Milli Mücadele’nin ilan edildiği Erzurum’da gerçekleşecek. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve 100’den fazla milletvekili ile Erzurum’a çıkarma yaptı.

CHP’nin TBMM Grubu toplantısı Necip Fazıl Kısakürek Kültür Merkezi’nde yapılacak. CHP MYK de Erzurum’da toplanacak. Daha sonra kentin kanaat önderleri ile bir araya gelinecek.

BAŞBAR OYUNU İLE KARŞILANDI

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, havalimanında Erzurum’un yöresel başbar oyunuyla karşılandı.

ESNAF ZİYARETİ

Kılıçdaroğlu,  Kongre Caddesi’nde esnaf ziyareti yaptı. CHP lideri, ziyaret sırasında kentin ünlü cağ kebabını da tattı.

 

70 YAŞINDAKİ EMEKLİ KADIN KILIÇDAROĞLU’NU GÖRÜNCE İSYAN ETTİ!

Kılıçdaroğlu’nun ziyaret ettiği bir dükkanda 70 yaşında emekli bir kadın ekonomiye isyan etti. Kadın, ‘beşli çeteler yerken herkes 10 tane maaş alırken biz bir tane emekli maaşı ile geçiniyoruz. Allah kabul eder mi? İnsanların vicdanı bunu kabul eder mi? Öldük sayın başkanım bir çözüm getir Türkiye’ye. En temiz Kılıçdaroğlu” dedi.

 

 

 

CHP’nin ‘salı toplantıları’ Milli Mücadele’nin ilan edildiği Erzurum’da başlıyor