Kelly Price ‘öldü’ haberlerini yalanladı

Yayın tarihi: 28 Eylül 2021 Salı 12:17 pm - Güncelleme: 28 Eylül 2021 Salı 1:09 pm

Ünlü şarkıcı Kelly Price öldüğü yönündeki haberleri yaptığı bir açıklamayla yalanladı.

Bir süredir koronavirüs tedavisi gören Amerikalı Gospel şarkıcısı Kelly Price yaptığı bir açıklamayla öldüğü yönündeki haberleri yalanladı.

Uzun süre haber alınamayan ve kayıp olarak aranan ünlü şarkıcının menajeri de Price’ın kaybolmadığını tedavi gördüğünü ve koronavirüsü ağır geçirdiğini açıkladı.

Price de sosyal medyadan bir açıklama yaparak “Endişeleriniz, dualarının ve ilginiz için teşekkür ederim. Beni kaybetmediler. Söz veriyorum, geri döneceğim” diye yazdı.

NE OLMUŞTU?

Ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan ve nerede olduğu bilinmeyen Price, TMZ’ye verdiği röportajda “Virüsle mücadelemde neredeyse ölüyordum” demişti.

Ünlü şarkıcı “Bir noktada beni kaybettiler, bir süre sonra uyandım. Hatırladığım ilk şey doktorların etrafımda olduğuydu. Bana hangi yılda olduğumu sordular” diye konuşmuştu.

TMZ muhabiri “Beni kaybettiler ne demek?” diye sorunca Price “Öldüm” demişti. Price’ın bu sözleri yanlış anlaşılarak şarkıcı öldü zannedilmişti.

Kelly Price 29 Temmuz’da Covid-19’a yakalanmıştı. Aşı olup olmadığı konusunda herhangi bir açıklama yapmayan Instagram’dan yaptığı paylaşımda “Doktorların emirlerini takip ediyorum, karantinadayım” demişti.