Gökçek’in kafası karışık: ‘Kel kafalı’yı Soylu’ya mı, Özkoç’a mı, Öztrak’a mı söyledi?

Yayın tarihi: 26 Ağustos 2020 Çarşamba 1:39 pm - Güncelleme: 26 Ağustos 2020 Çarşamba 2:20 pm

Gökçek’in önceki gün sosyal medyada yaptığı paylaşımda damat Albayrak’a övgüler dizerken, “Kel kafa çıldıracak” ifadesiyle Süleyman Soylu’yu kast ettiği konuşulmuştu. Gökçek ‘kimi kastetti sorusu üzerine ise, “hani yumrukla kafa tasını mecliste zedelemişlerdi ya” diyerek Meclis’te AKP’li Yıldız tarafından kafasına yumruk atılan  CHP’li Engin Özkoç’u kastettiğini yazmıştı. Gökçek ertesi gün Nagehan Alçı’ya yaptığı açıklamada ise ‘kel olmayan’ CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ı kastettiğini söyledi.

Ankara’nın görevden alınan eski Belediye Başkanı Melih Gökçek, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ın ‘Yeni müjde gelebilir’ ifadelerini paylaşarak, “Hele o bir kel kafa var çıldıracak şimdi” diye yazdı. Gökçek, bir sosyal medya kullanıcısının “Kel diye kimi kastediyor bu” sorusu üzerine ise, “Hani yumrukla kafa tasını mecliste zedelemişlerdi ya” diye yazdı.

 

Melih Gökçek’ten AKP’yi karıştıracak paylaşım: Kel kafa çıldıracak şimdi

Ancak Gökçek, HaberTürk gazetesi yazarı Nagehan Alçı’ya da “Hele o bir kel kafa var, çıldıracak şimdi” sözleriyle ilgili açıklama yaptı.  Gökçek,  bu kez de CHP Sözcüsü Faik Öztrak’ı kastettiğini dile getirdi.

“SÜLEYMAN BEY’İ KAST ETMEM MÜMKÜN MÜ”

“Bunlar anlama özürlü galiba, öyle şey olur mu? Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak’ın size yaptığı açıklamalar üzerine benim kimden bahsettiğim ve kimleri kastettiğim öndeki arkadaki mesajlarımdan belli” diyen Gökçek, “Bu laflar ve bu uydurma haberler nereden fitne çıkaracaklarını şaşırmışların işi. İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu ile çok iyi ve çok eskiye dayanan bir hukukumuz var. Ayrıca son derece başarıyla görevini yürütüyor kendisi. Süleyman Bey’i kast etmem mümkün mü? Karadeniz’de ve Doğu Akdeniz’de Berat Bey’in öncülüğünde kazanılan başarılardan tüm AK Parti camiasının ve hatta Türkiye’deki sağduyulu herkesin mutlu olduğu gibi çok mutlu olacak bir insandır Süleyman Bey. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde herkes bir bütün partimizde. Farklı görüşler olur, bunlar müzakere ve istişare edilir. Fakat ne yaparlarsa yapsınlar AK Parti içinde fitne çıkaramazlar. Burası CHP değil” dedi.

“ŞİMDİ BEN SARIŞIN DESEM TÜM KADINLAR ÜZERİNE Mİ ALINACAK”

Gökçek, “Şimdi kel kafa deyince bütün aynı özelliğe sahip insanları kast etmiş mi olursunuz Nagehan Hanım? Mesela ben sarışın kadın desem, sarışın tüm kadınlar üzerine mi alınacak? Olacak iş değil” diye konuştu.

Gökçek, “Hiç topu taca atmam Nagehan Hanım. CHP Sözcüsü Faik Öztrak’a yönelik olarak o sözleri söyledim. Her güzel işe karşı çıkıyor. Her olumlu gelişmenin altında bir şey arıyor. Türkiye’nin faydasına olan işlerden bile rahatsız oluyor. Sadece ve sadece Berat Bey’i itibarsızlaştırma amaçlı sürekli saldırıyor. Benim kastım Öztrak’tır” ifadesini kullandı.

YAZININ TAMAMI İÇİN TIKLAYIN