Keenetic Extra DSL ile kolay İnternet kurulumu

Yayın tarihi: 29 Ekim 2019 Salı 9:13 am - Güncelleme: 29 Ekim 2019 Salı 9:13 am

Keenetic cihazınızın kablolarını taktıktan sonra, sırada uygulama kurulumu var. Ürünün kutusundan çıkan kılavuzda bir de QR kod yer alıyor. Bu kodu okutarak Keenetic’in ücretsiz Android ve iOS uygulamalarına ulaşabilir ve kurabilirsiniz.

Bulut desteği de sunan Keenetic uygulamasını açtığınızda, önce bir kullanıcı profili oluşturuyor, ardından da internet sağlayıcınızın sunduğu kullanıcı adı ve şifresini girerek login oluyorsunuz. Hepsi bu. Sonrasında internet bağlantınız gerçekleşiyor ve artık bağlantınızı özelleştirecek bir takım düzenlemeler yapabiliyorsunuz.

Keenetic uygulaması, gerçekten hem arayüzü hem de sunduğu seçenekler itibarıyla güzel bir uygulama. İsterseniz ev ağı oluşturabilir, isterseniz de misafir ağı oluşturabilirsiniz. Sisteme bağlı olan cihazların bağlantı hızlarından hangi gün, hangi saatler arasında bağlanabileceklerine kadar pek çok seçeneğiniz var. 2.4GHz ve 5GHz bantları arasında geçişler yapabildiğiniz uygulamada, güvenli ve reklamsız internet kullanımı için pek çok seçenek var. Örneğin, WPA3 desteğini Türkiye’de ilk olarak Keenetic cihazlarda görüyoruz. Modüler yapı sayesinde de kullanmak istediğimiz özellikleri seçebilir, kullanmak istemediklerimizi de devre dışı bırakarak cihazlarımızın çalışma performanslarını artırabiliyoruz.

PlayStation 5 için çıkacak oyunlar

Bir de Mesh sistemi uyumu var. Bu sayede birden fazla Keenetic cihazını aynı ağ üzerinde konumlandırarak tek bir büyük kablosuz ağ oluşturabilir ve evimiz ya da ofisimizin hemen her noktasında yüksek bağlantı hızı elde ederek kesintisiz internet keyfi yaşayabiliriz.
Tabii isterseniz tüm bu detaylara masaüstü PC’nizden, my.keenetic.net adresi üzerinden de erişebilirsiniz. Arayüz ve seçenekler hemen hemen aynı ve kullanımı çok kolay. Hatta burada bir Torrent istemcisi bile bulunmakta.