Kedileri beslerken su kuyusuna düşen adam hayatını kaybetti

Yayın tarihi: 24 Ekim 2023 Salı 12:05 pm - Güncelleme: 24 Ekim 2023 Salı 12:05 pm

İstanbul’da kedilere mama vermek için evinin bahçesine çıkan Mehmet Teyfik Bastıoğlu, 8 metre derinliğindeki su kuyusuna düşerek hayatını kaybetti.

İstanbul’un Beylikdüzü ilçesinde 69 yaşındaki Mehmet Teyfik Bastıoğlu, kedilere mama vermek için evinin bahçesine çıktı. Bastıoğlu, evinin bahçesinde bulunan 8 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü. Olayı gören komşuları, durumu bildirdi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, iple kuyuya inerek yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından Bastıoğlu’nu yukarıya çıkardı. Sağlık ekipleri, kuyudan çıkarılan Bastıoğlu’nu ambulansla hastaneye kaldırdı.

Bastıoğlu, yapılan müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

‘KEDİLERİ SÜREKLİ BESLİYORDU’

Olayı öğrendikten sonra komşusuna yardım etmek için koşarak geldiğini söyleyen Mehmet Kurt, “Karşı komşumuzdu. İyi komşulardı. Kedileri sürekli besliyordu. Bizim kedilerimize de mama yardımında bulundu. Eşi yemeğe çağırmış. ‘Kedilere mama vereyim de öyle geleyim’ demiş. Kuyunun başına gelmiş. Kaplara mama koyarken kuyunun beton kapağı çürümüş, kum gibi dağılmış. Çocuklar haber verdi, ‘Teyfik ağabey kuyuya düştü’ diye. İp getirdik ama bizim çıkarabileceğimiz konumda değildi. Kuyunun 6-7 metre derinliği var. İtfaiye geldi, hemen hemen bir saate yakın çalıştılar. Biraz kilolu olduğu için çıkarmakta zorlandılar.” dedi.

Boş arsadaki su kuyusunda çürümüş ceset bulundu