Kedi Eros’u katleden İbrahim Keloğlan’ın oturduğu sitenin önünde adalet eylemi

Yayın tarihi: 22 Şubat 2024 Perşembe 8:41 pm - Güncelleme: 22 Şubat 2024 Perşembe 11:34 pm

İstanbul’da bir sitede “Eros” isimli kediye işkence ederek katleden İbrahim Keloğlan, protesto edilmeye devam ediyor. Keloğlan’ın oturduğu site önünde toplanan eylemciler, “İbrahim Keloğlan tutuklansın” dedi.

İstanbul Başakşehir’de 1 Ocak’ta “Eros” isimli kediyi asansörde sıkıştırıp tekmeleyerek katleden İbrahim Keloğlan protesto edildi. Keloğlan’ın oturduğu site önünde toplanan eylemciler, Eros’u canice katleden katil İbrahim Keloğlan’ın tutuklu yargılanmasını talep etti.

Hayvan Kurtarma Platformu Başkanı Ceyhun Güven, site sakinleri ve cinayeti ortaya çıkaran Büşra Öztürk, “Katil İbrahim Keloğlan tutuklanana kadar eylemlerimiz devam edecek” dedi. Ödül gibi ceza verilmesine isyan eden eylemciler, “Eros için adalet” “İbrahim Keloğlan tutuklansın” sloganları attı.

Kedi Eros’u katleden İbrahim Keloğlan’ın oturduğu sitenin önünde adalet eylemi

NE OLMUŞTU?

Küçükçekmece 16. Asliye Ceza Mahkemesi, “Pişmanlık gösteren davranışları” gerekçe göstererek Keloğlan hakkında bir yıl altı aylık hapis cezasında indirime giderek bir yıl üç aya çevirmişti. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Keloğlan’ın kamu davasının yeniden görüleceğini açıklamıştı.

Eros’u işkence ederek öldüren saldırgan yeniden yargılanacak

“Eros”u tekmeleyerek katleden caniye “indirim” gerekçesi belli oldu

 

Kaynak: TELE1