Kebapçı Selahattin’e Fatih Terim’e tehditten 1 yıl 8 ay hapis

Yayın tarihi: 12 Şubat 2019 Salı 10:20 pm - Güncelleme: 12 Şubat 2019 Salı 10:23 pm

Fatih Terim ile kebapçı Selahattin Aydoğdu arasındaki davada Aydoğdu’ya 1 yıl 8 ay hapis cezası verildi.

İzmir’in Çeşme ilçesine bağlı Alaçatı’da, teknik direktör Fatih Terim ile iş insanı Selahattin Aydoğdu arasında yaşanan kavgayla ilgili davada karar verildi. Duruşmalarda pişmanlık duymaması dolayısıyla cezası ertelenmedi.

Mahkeme heyeti, Aydoğdu’ya ‘basit tehdit’ ve ‘tehdit’ suçlarından 7 ay, ‘kişisel verileri ele geçirip basın yoluyla yaymak’ suçundan da 1 yıl 8 ay hapis cezası verdi.

Fatih Terim’e, Kebapçı Selahaddin cezası

Alaçatı’da 15 Temmuz 2017’de, o dönem Türkiye Milli Futbol Takımı’nı çalıştıran Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ile Yüzevler Kebapçısı’nın sahibi Selahattin Aydoğdu kavga etmişti.

Kavgadan sonra Aydoğdu, basın mensuplarına açıklamalarda bulunarak Terim’in mekanını basıp, kaçtığını ileri sürdü.

Çeşme 2’nci Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugünkü duruşmasına Selahattin Aydoğdu ve tarafların avukatları katıldı. Duruşmada mağdur olduğunu savunan Aydoğdu, “Bana karşı işlenen ‘iş yerinin dokunulmazlığı ihlali’ne ilişkin dava açılmamıştır. Ben buna itiraz ediyorum. Bana karşı işlenen suçtan dava açılmamıştır. Ancak 4’üncü kez duruşmaya gelerek mağdur olmuş durumdayım. Basın mensuplarına verdiğim tüm beyanların arkasındayım” dedi.

Fatih Terim’in avukatı ise ‘iş yerinin dokunulmazlığı ihlali’ ile ilgili suçun bu dosyayla alakalı olmadığını savundu. Mahkeme Aydoğdu’yu haksız buldu.