Keanu Reeves Matrix 4’ün vizyon tarihini açıkladı

Yayın tarihi: 17 Ağustos 2020 Pazartesi 10:19 pm - Güncelleme: 17 Ağustos 2020 Pazartesi 10:19 pm

Matrix 4 hakkında konuşan Keanu Reeves, Koronavirüs’ün Matrix 4’ün yapım ritmini etkilemediğini ve Matrix 4’ün vizyon tarihini etkilemeyeceğini belirtti. Matrix 4 için vizyon tarihi son olarak, 22 Nisan 2022 olarak açıklanmıştı

Bill & Ted serisinin yaklaşık 30 yıl aradan sonra yeniden sinemaseverlerle bir araya geleceği devam filmi Bill & Ted 3: Face the Music için bir röportaj veren Keanu Reeves, merak edilen Matrix 4 hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

WebTekno’nun haberine göre; salgın nedeniyle Matrix 4’ün ertelenip ertelenmeyeceğine ilişkin konuşan Reeves, “Şov devam etmeli” diyerek, “Bilirsiniz, bazı etkili ve dikkatle hazırlanmış protokoller var. Film yapım ritmimiz etkilenmedi ya da kesintiye uğramadı. Herkesin bu projeyi sevdiğini düşünüyorum” sözleriyle film ekibinin pandemi öncesindeki motivasyonuyla çalışmaya devam ettiğini aktardı.

Matrix serisinin yaklaşık 19 yıl sonra yeniden sinemaseverle bulaşacak devam filmi Matrix 4 için vizyon tarihi son olarak, 22 Nisan 2022 olarak açıklanmıştı. Senaryosunu, ilk üç filmin senaristlerinden Lana Wachowski’nin yazdığı Matrix 4’te Keanu Reeves’in yanı sıra Carrie-Anne Moss da yer alıyor.