Kazazedelerin başına su diye rakı döktüler

Yayın tarihi: 4 Eylül 2021 Cumartesi 8:56 am - Güncelleme: 2 Ağustos 2022 Salı 9:56 am

İzmir’de kaza yapanlara, başlarına su dökerek yardım etmek isteyen bir kişi, su ile ev yapımı rakıyı karıştırdı. Kazazedelerin gözleri yanınca sıvının rakı olduğu anlaşıldı.

İzmir’in Tire ilçesinde trafik kazası yapanlara yardım etmek isteyen bir kişi, kazazedelerin başından aşağıya su zannederek rakı döktü.

Haber Tire’de yer alan habere göre, Turgut Özal Bulvarı’nda kontrolden çıkan araç, refüjdeki ağaca çarptı ve devrildi. Kazada sürücü Veysel Aksoy ve eşi Feyza Aksoy hafif şekilde yaralandı.

Kaza sonrası ise kazazede aileye yardım etmek isteyen bir kişi, kendi aracından aldığı 5 litrelik damacanayla kazazedelerin başını yıkamak istedi.

Başlarına dökülen sıvının yoğun anason koktuğunu fark eden Veysel ve Feyza Aksoy, yardım etmek isteyen kişiyi uyarınca sıvının, ev yapımı rakı olduğu anlaşıldı. İsmi belirlenemeyen kişi daha sonra olay yerinden ayrıldı.

“DAHA SONRA FARKINA VARDI AMA İŞ İŞTEN GEÇMİŞTİ”

Tire Devlet Hastanesi’ndeki tedavisinin ardından yaşadıklarını anlatan Veysel Aksoy, “Kazadan sonra yardımsever bir vatandaş yardım amaçlı su yerine başıma anason döktü. Gözlerimin yandığını ifade ettim ama o anda o telaşla bunun farkında değildi. Daha sonra farkına vardı ama iş işten geçmişti” dedi.

Gözlerinde ve dudaklarında uyuşma olduğunu söyleyen Aksoy, “Başından aşağıya su dökeceğim dedi. Gözlerimde ve dudaklarımda yanma, uyuşma oldu. Aldığım tat rakı lezzetiydi. Daha sonra döktüğü sıvın su olmadığını fark etti” diye konuştu.

Eşi ve çocuklarına da rakıdan döküldüğünü aktaran Aksoy, “Benimle birlikte çocuklarıma ve eşime de dökülmüş. Oğluma su zannedilerek içirilmiş. Bunların ben bilinçli olmadığını düşünüyorum, yardım amaçlı. Zaten kimse böyle bilinçli bir şey yapmaz. Şu an Allah’a şükür iyiyiz” ifadelerini kullandı