Kazan kaynıyor! Metiner, AKP içindeki kargaşayı ifşa etti

Yayın tarihi: 5 Nisan 2022 Salı 3:55 pm - Güncelleme: 5 Nisan 2022 Salı 3:55 pm

Eski AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, isim vermeden partisindeki bazı kişileri eleştirdi. Metiner, “Erdoğan’a saydıranlar AKP’de racon kesiyor” ifadesinde bulundu.

Eski AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, isim vermeden partisindeki bazı kişileri eleştirdi. Parti içindeki kargaşayı ifşa eden Metiner, “Reis adına racon kesiyorlar!” dedi.

Millet İttifakı, Saray İttifakı’na fark attı! İşte son anket sonuçları

“KARDEŞİNİ SİYASETEN BİÇENLER YOL ARKADAŞLIĞINDAN BAHSETMESİN”

Yeni Şafak gazetesindeki köşe yazısında “Kardeşlik hukuku” adı altında sitemde bulunan Metiner, “kardeşlerini siyaseten biçenler, ne kardeşlikten bahsetsinler ne de yol arkadaşlığından. Biz kulağımıza bir laf ulaştırıldığında veya malum medyaya yansıyan bir söz dolayısıyla birbirimizi evvela arayıp işin gerçeğini birbirimizden öğrenme yoluna gitmeyeceksek o vakit sorarım size kardeşliğimiz ve yol arkadaşlığımız ne yana düşer?” ifadelerini kullandı.

ERDOĞAN’A SÖVENLER, REİS ADINA RACON KESİYOR

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AK Parti’ye eleştiren ancak daha sonra çark edip partiye katılanlar olduğunu hatırlatan Metiner üstü kapalı şu eleştiride bulundu:

“Yakın zamanlara kadar AK Partimize ve liderimize ulu orta saydıran birileri devran döndüğünde çark edip baş tacı edilebiliyorsa elbette üzülürüm.

Ama beni asıl üzen, o birilerinin bir de içimizden kimlerin hangi sözleriyle AK Partimize zarar verip vermediğini tespit konumuna kendilerini oturtup Reis adına racon kesmeye kalkışmalarıdır.

Ne günlere kaldık yâ Rabbi!

Hangimizin AK Parti’mize/Reis’imize zarar verip vermediğini tespit edenlere bakınız.

Bir de onları buna rağmen baş tacı edenlere…

Kimlere kaldık yâ Rabbi!”