Kazadan sonra ilk kez konuşan Gülçin Ergül: Psikolojik destek alacağım

Yayın tarihi: 17 Aralık 2021 Cuma 9:20 am - Güncelleme: 17 Aralık 2021 Cuma 9:20 am

Geçirdikleri trafik kazasında sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı’yı kaybeden şarkıcı Gülçin Ergül, kazadan sonra ilk kez konuştu. Ergül, psikolojik destek alacağını söyledi.

Gülçin Ergül ve sevgilisi Erdal Şeyda Lafçı, geçtiğimiz günlerde trafik kazası geçirdi. Kazada Lafçı hayatını kaybederken Ergül yaralandı. Kazadan sonra Posta’dan Alev Gürsoy’a konuşan Ergül, “Kazadan önce arabada şarkı söylüyordum. Her şey üç saniyede oldu” dedi.

“DİĞER YARIMI KAYBETTİM”

Ergül, hayatta olabilecek en kötü şeyi yaşadığını söylerken, “İşlerim için İstanbul’a gidiyorduk. Erdal bana eşlik ediyordu. Kazadan kısa süre önce bana çok güzel şeyler söylemişti. Hep onları düşünüyordum. O kadar mutluydum ki arabada şarkı söylüyordum. Her şey üç saniyede oldu bitti. Fiziksel olarak yaşıyorum evet ama hayat arkadaşımı, aşkımı, meleğimi, diğer yarımı kaybettim” diye konuştu.

Hastaneden çıkar çıkmaz İzmir’e, sevgilisinin ailesine gittiğini söyleyen Gülçin Ergül, “Onlar benim ailem. Birbirimize destek oluyoruz. Bugün (dün) de sevgilimin mezarını ziyarete gittim. Bir kez daha yıkıldım çünkü öldüğüne inanamıyordum. Bu bir kâbus olmalı. Ben iyiyim, tedavim devam ediyor. Meleğimin acısının yanında benim ağrılarım bir hiç. Çok bitkinim, gözlerimin feri söndü. Acımın tarifi yok” dedi.

Ergül, psikolojik destek alacağını söyledi.

Kazada yaralanan şarkıcı Gülçin’in sağlık durumu hakkında açıklama