Kazada yaralandı hastaneye gitmek istemedi

Yayın tarihi: 17 Haziran 2022 Cuma 12:53 pm - Güncelleme: 17 Haziran 2022 Cuma 12:53 pm

Aksaray’da motosiklet sürücüsü Cüneyt Aktaş, hafif ticari araçla çarpıştı. Cüneyt Aktaş ve arkasında yolculuk eden arkadaşı Ali Devrim yaralandı. Ayağından yaralanan Aktaş, “İşe gitmem lazım” diyerek hastaneye gitmek istemedi.

Kaza, saat 08.00 sıralarında, Çediğin Mahallesi Atatürk Bulvarı’nda meydana geldi. 39 yaşındaki Cüneyt Aktaş, arkadaşı Ali Devrim ile plakasız motosikletine binip, yola çıktı.

İLK MÜDAHALEYİ YOLDAN GEÇEN SAĞLIK GÖREVLİSİ YAPTI

Aktaş’ın kullandığı motosiklet, kavşakta 35 yaşındaki Ferhat Solak’ın yönetimindeki hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada kaskları takılı olmayan Aktaş ile Devrim, yola savrularak yaralandı. İkiliye ilk müdahaleyi yoldan geçerken, kazayı gören sağlık görevlisi Orhan Dinleyici yaptı. Acil serviste çalışan Dinleyici, ayağından yaralı Cüneyt Aktaş’a hastaneye gitmesi gerektiğini söyledi.

HASTANEYE GİTMEK İSTEMEDİ

İnşaatta çalıştığını bildiren Aktaş da “Benim işe gitmem lazım, hastaneye götürmeyin” diyerek hastaneye gitmek istemedi. Dinleyici ise “Kazanın şokuyla kendinde değilsin. Senin mutlaka hastaneye gitmen lazım. Hastanede tedavin yapılınca iş yerini arayıp, durumu bildirirsin” dediği Aktaş’ı tedavi için ikna etti. Yaralılar, daha sonra ambulansla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

İki kız çocuğunu taciz ettiği iddia edilen kişi linç edilmek istendi