Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz istifa etti!

Yayın tarihi: 30 Eylül 2024 Pazartesi 11:16 pm - Güncelleme: 1 Ekim 2024 Salı 12:08 am

Haber: Haber Merkezi

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, 3-0’lık Beşiktaş yenilgisinin ardından istifa etti.

Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Beşiktaş karşısında alınan 3-0’lık mağlubiyetin ardından görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Süper Lig’in 7. haftasında, Beşiktaş’a 3-0 yenilen Kayserispor ligde sadece 3 puan alabildi. Burak Yılmaz yönetiminde bir türlü 3 puana ulaşamayan Kayserispor, küme düşme hattından kurtulamadı.

Beşiktaş maçından sonra yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Burak Yılmaz, Kayserispor’un kan değişikliğine ihtiyacı olduğunu söyledi.

“KAN DEĞİŞİKLİĞİ LAZIM”

Burak Yılmaz istifa kararını, şu sözlerle açıkladı:

Bir değişiklik lazım. Kan değişikliği lazım. Çünkü her şeyi denedik, uyku uyumadık, tesiste kaldık, oyun planını değiştirdik vesaire. Bir tane bir şey kaldı, benim gitmem. Ben bu şehri çok sevdiğim için bugün bırakma kararı aldım. Her şeyi yaptık, bir tek hoca değişikliği kaldı. Belki hoca değişirse, oyuncularım canlanır. Bugün bırakma kararı aldım. Herkese çok teşekkür ediyorum. Onları mutlu edemedik ama Kayserispor çok güçlü bir camia. Bir kan değişikliği lazımdı. Ben bu kararı almak zorundayım. Transfer cezası var diye değil, kesinlikle o yüzden gitmiyorum. Kan değişikliğinin takıma, şehre iyi geleceğini düşünüyorum.

Kayserispor maçının ardından Beşiktaş’tan hakem tepkisi!

Kaynak: HABER MERKEZİ