Kayseri’de maskeli soyguncular yakalandı

Yayın tarihi: 22 Mart 2022 Salı 6:26 pm - Güncelleme: 22 Mart 2022 Salı 6:26 pm

Kayseri’de, maskeli olarak girdikleri evde para ve telefon çaldıkları, ev sahibini yaraladıkları iddia edilen altı kişi yakalandı.

Kocasinan ilçesi Gevhernesibe Mahallesi’nde 20 Mart gecesi maskeli halde bir eve girip hırsızlık yaptığı ve ev sahibini bıçakladıkları iddia edilen altı kişi yakalandı.

İddiaya göre, Afganistan uyruklu A.W.E., M.K.(32), A.R.(24), A.R.D.(30) ve H.A.’nın (20) yaşadığı eve giren maskeli altı kişi, A.W.E.’yi bıçakla yaralayıp, 5 bin TL, 5 cep telefonu ve evdekilere ait pasaport ve kimlikleri alıp kaçtı.

Evdekilerin ihbarıyla İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri çalışma başlattı. Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ekipler, olayı Afganistan uyruklu N.S.(21), M.G.(26), N.R.(18), M.D.(27), M.Y.(21) ve H.Y.’nin (22) gerçekleştirdiğini belirledi.

Şüpheliler, polisin operasyonuyla Eski Sanayi Mahallesi’ndeki evde yakalandı. Yapılan aramada gasp edilen parayla pasaport, cep telefonu ve kimlikler ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.