Kayseri’de coşkulu karşılama…İmamoğlu’nun yanaklarını sıktı

Yayın tarihi: 17 Aralık 2021 Cuma 3:59 pm - Güncelleme: 17 Aralık 2021 Cuma 4:19 pm

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu Kayseri’de halk tarafından coşkuyla karşılandı. Esnaf ziyareti sırasında dayanamayan bir vatandaş İmamoğlu’nun yanına gelerek yanaklarını sıktı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Belediye Başkanları Çalıştayı için geldiği Kayseri’de, Mevlana’nın hocası Seyyid Burhaneddin Hazretleri’nin türbesini ziyaret etti. Cuma namazını tarihi Hunat Camisi’nde kılan İmamoğlu, Cumhuriyet Meydanı Millet Caddesi’nde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Esnaf tarafından büyük coşkuyla karşılanan İmamoğlu, esnafla hasbihal etti. O sırada dayanamayan bir vatandaş İmamoğlu’nun yanaklarını sıktı. İmamoğlu gülerek ‘’Kızım da böyle yapıyor. ‘Sen büyüdün de başkan mı oldun’ diyor’’ dedi.

CUMHURBAŞKANI ADAYLIĞI SORUSU

İkram edilen pastırmadan da yiyen İmamoğlu, ziyaret ettiği bir esnafın, “Cumhurbaşkanı olmak istiyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Böyle bir şey istenir mi? Böyle bir şey istenmez. Böyle büyük meseleleri halk tartışır, tartıştırır, sonra gelir o işin yetkili kurumları, kurulları tartışır. Şu anda bir ittifak heyeti var, tartışacak, vatandaşı dinleyecek ve doğru bir karar verecek. Yani bu, şöyle bir şey değil, (iş yerindeki diğer esnafı göstererek) ‘Ben bu dükkanı satın almak istiyorum.’ diyebilir beyefendi, o başka bir şey bu başka bir şey. İşini en iyi yapan, en faydalı insandır.”

İmamoğlu duyurdu! 21 Aralık’ta açılıyor