Kayıp turist su kanalında bulundu

Yayın tarihi: 2 Ağustos 2022 Salı 12:08 pm - Güncelleme: 2 Ağustos 2022 Salı 12:21 pm

Antalya’ya tatil için gelen ve gezi sırasında kaybolan Alzheimer hastası İngiliz turist su kanalında bulundu. Yorgun olan adam hastanede tedavi altına alındı.

Manavgat’a tatile gelen 83 yaşındaki İngiliz turist Ron Plunkett Side Antik Kenti’ni gezerken tuvalete gitti ancak çıkmadı. Bunun üzerine eşi, damadı ve kızı tuvaleti kontrol etti. Plunkett’i bulamayan ailesi, 1 gün sonra jandarmaya kayıp ihbarı yaptı. İhbarın ardından güvenlik kameralarını inceleyen ekipler, Plunkett’in, Kumköy’e kadar yürüdüğü ardından D-400 yoluna çıktığını tespit etti.

Alzheimer olduğu da belirtilen Ron Plunkett’in bulunması için Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT), Selimiye ve Taşağıl Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri geniş çaplı araştırma başlattı. Yol güzergahında bulunan işletmelerin kameralarını inceleyen ekipler Plunkett’i Gündoğdu Mahallesi Sarısu mevkisindeki su kanalı içinde yatar halde buldu. Bilinci açık olduğu belirlenen turist adam sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürüldü.

Kırıkkale’de su kanalından ceset çıktı