Kaybedenler Kulübü’nün başrolleri yıllar sonra yeni projede bir arada

Yayın tarihi: 8 Eylül 2023 Cuma 3:39 pm - Güncelleme: 8 Eylül 2023 Cuma 5:20 pm

Kaybedenler Kulübü’nün başrolleri Nejat İşler ile Yiğit Özşener yıllar sonra yeni bir projede bir araya geldi. İki oyuncunun ‘Zaferin Rengi‘ adlı filmde rol alacağı öğrenildi.

Kaybedenler Kulübü filmindeki rolleriyle milyonların aklına kazınan Nejat İşler ile Yiğit Özşener, yıllar sonra farklı bir projede yine başrolleri paylaşacak.

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, sevilen oyuncular yarın çekimleri başlayacak olan Zaferin Rengi filminde rol alacak.

OKUMA PROVASI YAPILDI

Filmin yapımcılığını Abdullah Oğuz ve Evren Oğuz üstlenirken, bir süredir süren dekor çalışmalarında sona gelindi. Yarın sete çıkacak olan filmin okuma provasında Nejat İşler, Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Gonca Vuslateri, Arif Pişkin ve Yılmaz Bayraktar bir araya geldi.

KADROSUNDA ÜNLÜ İSİMLER YER ALIYOR

Fenerbahçe’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Kukaksızoğlu’nu Kubilay Aka’nın, Peyker’i Gülper Özdemir’in oynayacağı filmde, Yiğit Özşener Mustafa Kemal Atatürk’ü, Nejat İşler “Sabri Toprak”ı, Timuçin Esen adını Atatürk’ün verdiği Topkapılı Cambaz’ı, Birce Akalay “Halide Edip Adıvar”ı Gonca Vuslateri “Vera” rollerini oynayacak.

Zaferin Rengi sinema filmi çekimler için geri sayım başladı