Kayakçılardan domino gösterisi

Yayın tarihi: 23 Ocak 2020 Perşembe 9:45 am - Güncelleme: 23 Ocak 2020 Perşembe 9:45 am

Erzurum Kayak Kulübü’nün sporcuları Palandöken Kayak Merkezinde domino taşı olup peş peşe düşmeleri görsel şova dönüştü. Kayakçıların gösterisini vatandaşlar ilgiyle izledi.

Yaklaşık 30 kayakcının bu zevkli gösterisi tatil için Palandökene gelen yerli ve yabancı turistlerin de ilgisini çekiyor. Deniz seviyesinden 3 bin 176 metre yükseklikteki Palandöken’in 2 bin 400 rakımdaki telesiyejlerin önünde toplanan kayakçılar, yan yana sıraya giriyor. Başta bulunan bir kişi sıranın ilk başındakini itekleyerek başlayan tek tek düşüşler dağda adeta şova dönüşüyor. Sporcular tarafından sosyal medyada paylaşın bu gösteriler ise büyük beğeni topluyor.

“TATİL İÇİN GELENLER GÖRSEL BİR ŞOV İZLİYOR”

Erzurum Kayak Kulübü Başkanı Atakan Alaftargil, “Kulüp olarak yarışçı, temel eğitim ve alt yapı olarak çeşitli disiplinlerde sporcu yetiştiriyoruz. Her sene katıldığımız uluslararası ve ulusal şampiyonalarda kazandığımız madalya sayısını katlıyoruz. Şu an 160 sporcumuz bulunmakta. Bunların içerisinde 70’i aktif lisanlı diğer geri kalanları ise temel eğitim ve alt yapı düzeyindeki sporcular. Amacımız ülkemize faydalı sporcular yetiştirmek. Sporcularımız verilen antrenman aralarında hocaları eşliğinde çeşitli aktiviteler yapıyor. Bu domino taşı egzersizi de bunlardan birisi. Öğrencilerimiz bunu yaparken tatil için kayağa gelenlerde görsel bir şov izliyor” diye konuştu.