Kayahan’ın kızı Beste Açar: Uzaylılar tarafından kaçırıldım

Yayın tarihi: 19 Nisan 2023 Çarşamba 1:25 pm - Güncelleme: 19 Nisan 2023 Çarşamba 1:25 pm

Babası Kayahan'ın mesleğini sürdüren Beste Açar, TV8'den Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa isimli programa konuk oldu.

Beste Açar, 12-13 yaşlarındayken uzaylılar tarafından bir uzay aracına bindirildiğini iddia etti. Açar, babası ile yaşadığı olayı paylaştığını iddiasına ekledi. Açar, uzaylılar tarafından götürülmesini şu sözlerle anlattı:

"KARANLIĞI HİZMET EDENLER DE VAR"

"12-13 yaşlarındayken odamda panjurumda bir ışık görüp, sabaha karşı bir uzay aracı içinde gittim. Orada bazı şeyler yapıldı. Temaslar deniyor. Sonra eve geri döndüm. Babamla paylaşmıştım. Babam görüntüsünün ötesinde çok ileri görüşlü bir insandı.

Diyalog yoktu. Orada frekans ve titreşim vardı. Sizin aracılığınız ile aslında dünyaya bir tohum ekmek gibi düşünün. Yüzde 50'sinin dünyada deneyimlediği bir şey. Ben de böyle bir şey yaşadım. Sonrasında bu alanı da temizledim değiştirdim sınıflarımla. O varlıkları gördüm. Hep bizim algımız da var ya korkunç. Hayır evet karanlığı hizmet edenler de var ama ışığa hizmet edenlerde var. Benim temasta bulunduklarım dünyaya katkı için varlar. Benim sınıfına katıldığım eğitmenlerim onlarla kanallık yoluyla iletişimi var. Sınıflarda onlardan özel bilgiler alıyoruz. Bunları paylaşamam, gizlilik anlaşması var.

Çok uzun boylu grimsi, ten gibi değil ama farklı bir şeyden... Orada hissettiğiniz koşulsuz sevgi alanı. Orada siz seçildiğiniz için teşekkür ediyorsunuz."

"KATILDIĞIM CELSELERDE EĞİTMENLERİMDEN DESTEK ALDIM"

Açar, yaşadıklarının rüya olup olmadığı sorusuna da şu yanıtı verdi:

"Bununla ilgili katıldığım celselerde, eğitmenlerimden destek aldım. Öyle olduğuna da öyle gördüm. Çocukken o halinle bu bakış açısına sahip olamıyorsun. Katıldığım sınıflarla bilgi istiyorum geliyor."

"KAYAHAN İLE İLETİŞİMİN VAR MI?"

Merhum Kayahan veya tarihi bir karakter ile iletişim kurma imkanı var mı yok mu sorusuna da Açar şunu sarf etti:



"Evet tabi ki. Her şey mümkün önemli olan buna izin vermek. Gerçek koşulsuz sevgi ile niyet edip izin verdiğinde her şey mümkün."
" />

Merhum sanatçı Kayahan’ın kızı Beste Açar, uzaylılar tarafından kaçırıldığını iddia etti. “Orada bazı şeyler yapıldı” diyen Açar, uzaylıların uzun boylu grimsi varlıklar olduğunu da söyledi.

Babası Kayahan’ın mesleğini sürdüren Beste Açar, TV8’den Müge ve Gülşen’le 2. Sayfa isimli programa konuk oldu.

Beste Açar, 12-13 yaşlarındayken uzaylılar tarafından bir uzay aracına bindirildiğini iddia etti. Açar, babası ile yaşadığı olayı paylaştığını iddiasına ekledi. Açar, uzaylılar tarafından götürülmesini şu sözlerle anlattı:

“KARANLIĞI HİZMET EDENLER DE VAR”

“12-13 yaşlarındayken odamda panjurumda bir ışık görüp, sabaha karşı bir uzay aracı içinde gittim. Orada bazı şeyler yapıldı. Temaslar deniyor. Sonra eve geri döndüm. Babamla paylaşmıştım. Babam görüntüsünün ötesinde çok ileri görüşlü bir insandı.

Diyalog yoktu. Orada frekans ve titreşim vardı. Sizin aracılığınız ile aslında dünyaya bir tohum ekmek gibi düşünün. Yüzde 50’sinin dünyada deneyimlediği bir şey. Ben de böyle bir şey yaşadım. Sonrasında bu alanı da temizledim değiştirdim sınıflarımla. O varlıkları gördüm. Hep bizim algımız da var ya korkunç. Hayır evet karanlığı hizmet edenler de var ama ışığa hizmet edenlerde var. Benim temasta bulunduklarım dünyaya katkı için varlar. Benim sınıfına katıldığım eğitmenlerim onlarla kanallık yoluyla iletişimi var. Sınıflarda onlardan özel bilgiler alıyoruz. Bunları paylaşamam, gizlilik anlaşması var.

Çok uzun boylu grimsi, ten gibi değil ama farklı bir şeyden… Orada hissettiğiniz koşulsuz sevgi alanı. Orada siz seçildiğiniz için teşekkür ediyorsunuz.”

“KATILDIĞIM CELSELERDE EĞİTMENLERİMDEN DESTEK ALDIM”

Açar, yaşadıklarının rüya olup olmadığı sorusuna da şu yanıtı verdi:

“Bununla ilgili katıldığım celselerde, eğitmenlerimden destek aldım. Öyle olduğuna da öyle gördüm. Çocukken o halinle bu bakış açısına sahip olamıyorsun. Katıldığım sınıflarla bilgi istiyorum geliyor.”

“KAYAHAN İLE İLETİŞİMİN VAR MI?”

Merhum Kayahan veya tarihi bir  karakter ile iletişim kurma imkanı var mı yok mu sorusuna da Açar şunu sarf etti:

“Evet tabi ki. Her şey mümkün önemli olan buna izin vermek. Gerçek koşulsuz sevgi ile niyet edip izin verdiğinde her şey mümkün.”

Kayahan’ın kızı Beste Açar: Atatürk, Mevlana ve Meryem Ana ile iletişimdeyim