Kavgayı ayırıp kendisini koruyan polise arabasıyla çarptı

Yayın tarihi: 5 Ocak 2024 Cuma 12:51 pm - Güncelleme: 5 Ocak 2024 Cuma 1:38 pm

Nevşehir’de bir kişi kavga ettiği kişiden kendisini koruyan polis memuruna otomobiliyle çarptı.

Olay, Nevşehir’de dün akşam saatlerinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, dükkan sahibi ile kiracı arasında kira anlaşmazlığı nedeniyle tartıma yaşandı. Tartışmanın büyümesi üzerine çevrede bulunan vatandaşlar durumu polis ekiplerine ihbar etti. Olay yerine sevk edilen polis ekipleri tarafları yatıştırarak dükkan sahibini uzaklaştırdı.

33 EF 767 plakalı hafif ticari aracı ile hareket eden dükkan sahibi G.S.Ö., dakikalar sonra tekrar geldi. Kiracılar da olay yerine gelen dükkan sahibini görünce aracına saldırdı. Dükkan sahibi ise aracını kalabalığın üzerine sürdü. Yaşanan arbede sırasında araç, Nevşehir Emniyet Müdürlüğünde görevli sivil polis memuru Ş.K.’ye çarptı. Diğer meslektaşlarının haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda yaralanan polis memuru olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Nevşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Aracı ile polis memurlarına çarpan sürücü G.S.Ö. çevredeki vatandaşlar tarafından yakalanarak polis ekiplerine teslim edildi.

Gözaltına alınan G.S.Ö. ilk olarak Nevşehir Devlet Hastanesine daha sonra da Asayiş Şube Müdürlüğüne götürüldü.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Trafik kavgasında ortalık savaş alanına döndü! Taş, kürek ve sopalar havada uçuştu

 

Kaynak: TELE1