Kavga edenleri ayırır bıçaklanan gazeteci Barış Bektaş yaşamını yitirdi

Yayın tarihi: 25 Ekim 2019 Cuma 9:13 pm - Güncelleme: 25 Ekim 2019 Cuma 9:13 pm

Dört kişi arasında, işlettiği kafenin önünde çıkan kavgayı ayırmak isterken kalbinden ve sırtından bıçaklanan gazeteci Barış Bektaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Dört kişi arasında çıkan kavgayı ayırmak istediği sırada kalbinden ve sırtından bıçaklanan gazeteci Barış Bektaş, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Muğla’nın Fethiye ilçesinde işlettiği kafeteryanın önünde dört kişi arasında çıkan kavgayı ayırmak isteyen gazeteci Barış Bektaş, bıçaklanarak hayatını kaybetti.

Bektaş’ın işlettiği kafeteryanın önünde dün saat 23.45 sıralarında alkollü olduğu ve çevreyi rahatsız ettiği ileri sürülen dört kişi arasında bıçaklı kavga çıktı.

Kafeteryasının önünde çıkan kavgayı ayırmak isteyen Bektaş, kalbine ve sırtına bıçak darbeleri aldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Fethiye Esnaf Hastanesi’ne kaldırılan Barış Bektaş, müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Olayla ilgili dört kişi gözaltına alınırken, şüphelilerden birinin suçunu itiraf ettiği belirtildi.

BARIŞ BEKTAŞ KİMDİR?

Daha önce Doğan Grubu bünyesinde çıkartılan ekonomi gazetesi Referans ve HaberTürk gazetelerinde grafik tasarımcı olarak görev yaptı.

HaberTürk’ün gazete olarak kapanmasının ardından çeşitli reklam ajanslarında grafiker ve görsel yönetmen olarak çalıştı.

Daha sonra kendi gibi gazeteci olan eşi ve iki çocuğuyla birlikte Fethiye’ye yerleşerek, bir kafe açtı.

Ekonomi Gazetecileri Derneği üyesi de olan Bektaş, açtığı kafenin işletmeciliğini yapmasının yanı sıra seramik atölyeleri de düzenliyordu.