Katlanabilir ekran teknolojisini Note serisine entegre edecek

Yayın tarihi: 27 Eylül 2019 Cuma 11:16 am - Güncelleme: 27 Eylül 2019 Cuma 11:16 am

Samsung katlanabilir ekran teknolojisini Note serisine entegre etmeye hazırlanıyor. İşte katlanabilir ekranlı Galaxy Note modeli hakkındaki ilk detaylar.

Akıllı telefon pazarının lider isimlerinden biri olan Samsung, kısa süre önce katlanabilir ekranlı ilk akıllı telefonu Galaxy Fold’u tekrardan satışa sunmuştu.

Hatırlanacağı üzere Galaxy Fold ilk olarak bu yılın ilk çeyreğinde düzenlenen S10 etkinliğinde tanıtılmıştı. Telefonun satışına sayılı günler kala, bazı mecralara gönderilen test modellerinde ortaya çıkan sorunlar nedeniyle, Samsung geri adım atmak zorunda kalmıştı.

Çıkışı ileri bir tarihe ertelenen Galaxy Fold, sorunlarından arınmış bir şekilde tekrardan teknoloji tutkunlarının beğenisine sunuldu.

Katlanabilir ekranlı Galaxy Note modeli geliyor

Samsung’un katlanabilir ekranlar konusundaki güvenilirliği tartışılırken, Güney Koreli teknoloji devinden beklenmedik bir hamle geldi. Sammobile tarafından paylaşılan bir habere göre Samsung katlanabilir ekranlı bir Galaxy Note modeli üzerine çalışıyor.

iPhone 11 Pro ve Galaxy Note 10+ kamera karşılaştırması

Muhtemelen bu teknoloji önümüzdeki yıl tanıtılacak olan Note 11 modeliyle hayata geçecek. Elbette şimdilik Samsung cephesinden yapılmış bir açıklama yok. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.