Katlanabilir cihazlarda çok yüksek bir talep var

Yayın tarihi: 15 Ocak 2022 Cumartesi 9:00 am - Güncelleme: 14 Ocak 2022 Cuma 11:25 am

OPPO Find N satış rekorları kırarak yoluna devam ediyor. Özellikle son dönemlerde katlanabilir cihazlarda çok yüksek bir talep var.

Hiç beklenmeyen bir şekilde OPPO Find N satış rekorları kırmayı başardı. Böylece çok ilginç bir tablo ortaya çıktı. Bugüne kadar katlanabilir akıllı telefon modelleri çok fazla rağbet görmüyordu. Ancak ilk defa tahminlerin çok üzerinde bir talep olduğu anlaşıldı.

OPPO tarafından geliştirilen bu akıllı telefon modeli son derece ucuz olması ile ön planda. Huawei ve Xiaomi tarafından üretilen katlanabilir cihazlar fiyat bakımından biraz daha yüksek. Bu nedenle Oppo daha fazla tercih ediliyor diyebiliriz. Ayrıca Honor bu sektöre giriş yaptı ve Samsung sektörü domine ediyor. Tüm bunlara rağmen OPPO satış rekorları kırmayı başardı.

katlanabilir cihazlarda

Ortaya çıkan son detaylara göre şirket ön siparişlere yetişemiyor. Snapdragon 888 işlemci ile birlikte piyasaya sunulan bu ürün 12 GB RAM sunuyor. Bu cihazda ekran 7,1 inç düzeyine kadar büyüyebiliyor. Ama ne yazık ki ürün yeterli sayıda üretilemedi.

 

Bu katlanabilir akıllı telefon cihazı 512 GB kadar depolama sunuyor. Kaynaklar her ne kadar üreticinin talebini karşılayamasa bile yine de OPPO iyi bir iş çıkardı diyebiliriz. Bu akıllı telefon modelinin fiyatı 1200 dolar oldu. Şirket aslına bakacak olursak fiyat konusunda büyük avantaj sağlıyor.

Oppo Türkiye olayları ile ilgili açıklama yaptı!

OPPO Find N satış rekorları kırmaya devam edecek gibi görünüyor. Bu fiyata alınabilecek en iyi katlanabilir cihaz olması onu tercih edilebilir hale getiriyor. Şimdilik sadece Çin pazarında satışa sunulan bu ürünün global çapta dağıtımı yapılmayacak. Gelişmeler geldikçe aktarmaya devam ediyoruz.