Katlanabilir akıllı telefonlarına getirmek istediği yeniliği erteledi

Yayın tarihi: 12 Nisan 2022 Salı 9:00 am - Güncelleme: 11 Nisan 2022 Pazartesi 5:37 pm

Galaxy Z modelleri için kötü haber! Katlanabilir akıllı telefon tasarımının öncüsü Samsung,  Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modelleriyle bu durumu iyiden iyiye pekiştirdiği bir gerçek. Katlanabilir akıllı telefon pazarının halen en güçlü ve en çok satan modellerinden ikisi konumunda olan Fold 3 ve Flip 3 artık yavaş yavaş gerileme dönemine girecek.

 

Bilindiği üzere Samsung, vaktinin büyük bir kısmını yeni katlanabilir akıllı telefon modelleri olan Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4’e ayırıyor. Yakın zamana kadar gelen sızıntılarda, şirketin bu iki cihazda da ekran altı parmak okuyucu kullanacağı iddia edilirken, şimdilerde rüzgar tersine dönmüş gibi görünüyor.

 

Galaxy Z

Şirkete yakın kaynaklardan gelen son bilgilere göre Samsung, katlanabilir telefonlara halen kullanışlı bir ekran altı parmak izi okuyucu konumlandırmanın yolunu bulamamış. Bunun anlamı ise, hem Galaxy Z Fold 4 hem de Galaxy Z Flip 4 modellerinde güç tuşuna entegre parmak izi okuyucusunu görmeye devam edeceğiz.

 

Tabi bunlar şimdilik halen birer iddiadan ibaret. Her iki telefonun da tanıtım tarihine önemli sayılabilecek bir zaman olduğu göz önüne alındığında, halen bu durumun değişebileceğini söylemek mümkün.

Galaxy Watch 5 Pro, daha büyük bir pil ve Wear OS ile gelecek