Kasımpaşa’yı deviren Trabzonspor fırtına estirmeye devam ediyor!

Yayın tarihi: 5 Şubat 2022 Cumartesi 6:14 pm - Güncelleme: 5 Şubat 2022 Cumartesi 6:15 pm

Ligde liderliğini sürdüren Trabzonspor, sahasında ağırladığı Kasımpaşa’yı da tek golle yıkarak 3 puanı aldı. Lige ara verilmeden önce üst üste 5 maç kazanan Kasımpaşa’yı deviren bordo mavili takım şampiyonluk hedefine bir adım daha yaklaştı.

Süper Lig’in 24. haftasında lider Trabzonspor sahasında ağırladığı Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup etti. Ligde verilen aranın ardından seyircisi ile buluşan bordo mavili takım son haftalardaki çıkışıyla dikkat çeken Kasımpaşa’yı da mağlup ederek sürprize izin vermedi.

Ligde son olarak İstanbul’da son dakikalarda bulduğu 2 golle Galatasaray’ı 2-1 mağlup ederek şampiyonluk yolunda çok hayati bir galibiyet alan Fırtına, Kasımpaşa karşısında da 3 puanı alarak hedefine emine adımlarla devam etti.

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’ndan kötü haber

EDIN VİSCA TARAFTARA ‘MERHABA’ DEDİ

Galatasaray karşısında attığı golle galibiyeti getiren yeni transfer Edin Visca, Medical Park Stadı’nda da Kasımpaşa önünde ilk yarıda golü atarak 3 puanı alan isim oldu. 2 haftada 2 gol atarak çok önemli katkı veren Visca bordo mavili seyirciye de ‘merhaba’ dedi.

İlk yarıda çok fazla bireysel hata yapan Kasımpaşa 6. dakikada geriye düştüğü maçta beraberlik sayısını bulamadı. 68’de Valentin Eysseric’in müthiş şutu direkte patlayınca Kasımpaşa deplasmandan eli boş döndü.

İKİ KIRMIZI KART BİRDEN ÇIKTI

İkinci yarıda 75’te yaşanan bir gerilimde Trabzonspor’dan Bruno Peres, Kasımpaşa’da ise Valentin Eysseric ikinci sarı kart ve kırmızı kartla oyundan atıldı. Kalan dakikaları iki takım da 10 kişi tamamladı.

Trabzonspor son dakikalarda Cornelius ile bulduğu fırsatları değerlendiremedi ve ilk yarıda bulduğu tek golle galibiyete uzandı. Bu skorun ardından puanını 57’ye çıkaran Trabzonspor liderlik koltuğunda aradaki farkı korudu. Kasımpaşa ise 27 puanla 13. sırada kaldı.

Gelecek hafta Trabzonspor ligdeki en yakın rakibi Konyaspor’u sahasında ağırlayacak. Kasımpaşa ise sahasında Gaziantep FK ile karşı karşıya gelecek.