Kasımpaşa seriye devam ediyor! Gaziantep’i tek golle devirdi

Yayın tarihi: 1 Ekim 2022 Cumartesi 6:57 pm - Güncelleme: 1 Ekim 2022 Cumartesi 6:59 pm

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasının açılış maçında Gaziantep FK’yı Bersant Celina’nın kaydettiği golle 1-0 mağlup etti.

Kasımpaşa milli aranın ardından da galibiyetlerine devam etti. 8. Haftanın açılış mücadelesinde Gaziantep FK’yı ağırlayan Kasımpaşa sahadan 1-0 üstünlükle ayrıldı.

İlk yarıda iki ekip de girdiği pozisyonları değerlendiremezken Kasımpaşa 45+4’te Sagal’ın hareketi sonrasında penaltı kazandı. VAR incelemesinin ardından hakem Zorbay Küçük pozisyon öncesinde ofsayt olduğu gerekçesiyle penaltı kararını iptal etti ve ilk 45 dakika 0-0’lık eşitlikle geçildi. Kasımpaşa ikinci yarıya hızlı başladı. Ev sahibi ekip önde baskı yaparken 57’de konuk ekibin üst üste top kayıpları sonrasında Bersant Celina Kasımpaşa’yı öne geçiren golü attı. Kalan dakikalarda gol olmayınca Kasımpaşa sahadan 1-0’lık üstünlükle ayrıldı ve çıkışını milli aranın ardından da sürdürdü.

Beşiktaş’ta Ersin Destanoğlu imzayı attı

5 MAÇTA 4 GALİBİYET

Şenol Can’ın göreve gelmesinin ardından yükselişe geçen Kasımpaşa, ligdeki son beş maçın dördünü kazandı ve söz konusu 15 puanının 12’sini topladı. Galibiyet hasreti dört maça çıkan Gaziantep FK ise üst üste ikinci mağlubiyetini aldı ve haftayı 11 puanla tamamladı. Kasımpaşa gelecek hafta Trabzonspor’a konuk olacak. Gaziantep FK ise Adana Demirspor’u konuk edecek.