Kartal’da toplu intihar girişimi

Yayın tarihi: 24 Mayıs 2022 Salı 5:27 pm - Güncelleme: 24 Mayıs 2022 Salı 5:27 pm

Kartal’da bir evde iki arkadaşıyla bulunan Cemre Bilmez başına isabet eden kurşunla hayatını kaybetti. Yanında bulunan bir arkadaşı ise yaralandı. Gözaltına alınan Y.İ.B. adındaki kişinin ifadesine göre, Bilmez’in esrarengiz ölümünün aslında toplu intihar girişimi olduğu öğrenildi.

Toplu şekilde canlarına kıymak için evde bir araya gelen Cemre Bilmez ile M.B.B.’nin kendi başlarına ateş ederek yaşamlarına son verdiği, Y.İ.B.’nin ise arkadaşlarını görerek intihardan vazgeçtiği öğrenildi. İddiaya göre, Cemre Bilmez, M.B.B. ve arkadaşları Y.İ.B., sabah saatlerinde evde bir araya geldi. Cemre Bilmez ve M. B.B. silahla başlarından vuruldu. İki şahıs kanlar içerisinde kalırken evde bulunan Y.İ.B. sağlık ekiplerini aradı. Olay yerine gelen ekipler Cemre Bilmez’in hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı M.B.B. ise hastaneye kaldırıldı.

Vatan Emniyet önünde intihar girişimi

NOTLAR ORTAYA ÇIKTI

Gözaltına alınan Y.İ.B.’nin verdiği ifadesine göre, Cemre Bilmez’in hayatını kaybettiği olayın toplu intihar olduğu öğrenildi. Y.İ.B. ifadesinde, “Biz 3 arkadaş intihar etmek için anlaştık. Sabah bir araya geldik. Bir arkadaşımızdan tabanca aldık. Cemre ve M.B.B. tabanca ile başlarına ateş ettiler. Onları o halde görünce, vazgeçerek sağlık ekiplerine haber verdim” dediği öğrenildi.

Evde bulunan üç kişinin de intihar notu ortaya çıktı. “Diyarbakır ve Adana’ya gömmeyin, beni M.B.B’nin yanına gömün.” diye not yazan Cemre Bilmez’in, notunda ayrıca ailesine “Beni sevmeniz için her şeyi yaptım” yazdığı öğrenildi.