“Kartal Esnafı Kalkındıkça, Kazanan Kartallı Komşularımız Olacak”

Yayın tarihi: 11 Şubat 2020 Salı 5:36 pm - Güncelleme: 11 Şubat 2020 Salı 5:36 pm

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, Atalar Doğu Caddesi ve Soğanlık Atatürk Caddesi’ni gezerek esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Bölge esnafını tek tek ziyaret ederek bol kazançlar dileyen Başkan Yüksel, Kartal Belediyesi’nin yeni projeleri hakkında da kendilerine bilgi verdi.
Alışveriş yapmaya gelenlerle de sohbet eden Başkan Gökhan Yüksel’e vatandaşların ve özellikle çocukların ilgisi de yoğun oldu. Gerçekleştirilen hizmetler hakkında vatandaşlarla fikir alışverişinde bulunan Kartal Belediye Başkanı, görüş ve önerileri de not etti.

 

“Esnaf ve Sanatkârlarımıza Elimizden Gelen Desteği Vermeye Devam Edeceğiz”

Göreve geldikleri günden bu yana geçen süreçte halk günleri, muhtarlarla toplantılar ve esnaf ziyaretleri ile vatandaşlarla buluştuklarını ifade eden Başkan Gökhan Yüksel, “Halk günü toplantılarıyla komşularımızı belediyemizde ağırlıyoruz. İşlerinden dolayı belediyeye gelemeyen esnafımızı da ziyaret ederek onlarla buluşma şansını yakaladık. Bu sayede keyifli sohbetler gerçekleştirdik. Çok güzel fikir ve öneriler aldık. Misafirperverlikleri için hepsine teşekkürlerimi sunarım. Esnaf bir kentin can damarıdır. Kartal esnafı kalkındıkça, kazanan Kartallı komşularımız olacaktır. Bu yüzden esnaf ve sanatkârlarımıza elimizden gelen desteği vermeye devam edeceğiz.” dedi.

“Devam Eden Projeler Tamamlanıyor, Yeni Projeler İçin Durmadan Çalışıyoruz”

Göreve geldiği günden bu yana çok sayıda projeyi tamamladıklarını ve birçok yeniliğe imza attıklarını söyleyen Başkan Gökhan Yüksel, “Devam eden projeleri tamamlıyoruz, söz verdiğimiz projeleri yapmak için hiç durmadan çalışıyoruz. Yıllardır tamamlanamayan Cevizli Meydan Projesi’nin meydan ayağını çok kısa sürede bitirerek Komşuluk ve Dayanışma Meydanı adıyla komşularımızın hizmetine sunduk. Yıkılmış stadyumdan kalan molozları temizleyerek yerine güzel bir meydan inşa etmek için çalışmalara başladık. Alanın etrafını yeşillendirerek çocuk parkı yaptık. Kartallı komşularımızın istek ve şikâyetlerini belediyeye daha kolay aktarılabilmesi için Komşu İletişim Merkezini kurduk. Şeffaf belediyecilik anlayışımız çerçevesinde belediye meclis toplantılarını YouTube’dan ve LED bilgi ekranlarından canlı yayınlıyoruz. İş arayanlarla işverenleri bir araya getirmek için Kartal Kariyer Merkezini açtık. Tüm çabamız Kartallı komşularımızın mutluluğu içindir.” dedi.