Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu’ndan Yeni Yıl Konseri

Yayın tarihi: 31 Aralık 2019 Salı 5:04 pm - Güncelleme: 31 Aralık 2019 Salı 5:05 pm

Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, Şef Özgür Doğan yönetiminde Yakacık Kültür Merkezi’nde verdiği yeni yıl konseri ile Kartallıların kulaklarının pasını sildi.

2020’ye 1 gün kala yapılan ve kalabalık bir dinleyici topluluğunun izlediği konserde sevilen türküleri seslendiren koro, dinleyicilerin büyük beğenisini topladı. Koronun sahneyi tamamen doldurduğu konseri izleyenler arasında Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Adem Uçar, Ali Apaydın, Cengiz Türkmen ve İmam Aydın ve çok sayıda Kartallı vatandaş yer aldı.

Konser sırasında sahneye davet edilen Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Ali Apaydın Türk Halk Müziği Korosu Şefi Özgür Doğan’a katkılarından dolayı teşekkür ederek Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel adına çiçek takdim etti.

Kendisi de THM korosunda yer alan Yakacık Çarşı Mahallesi Muhtarı Senem Özdemir ise hem Başkan Yardımcısı Ali Apaydın’a hem de şef Özgür Doğan’a gösterdikleri çaba ve emekten dolayı teşekkür ederek koro adına çiçek takdim etti.  Yaklaşık 2 saat süren konserde koronun seslendirdiği türkülerin yanı sıra; bazı sanatçılar solo performans da sergiledi. 2009 yılında sanatçı Özgür Doğan tarafından kurulan ve o tarihten beri çalışmalarını sürdüren Kartal Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu, performansı ile Kartallıların beğenisi kazandı.