Kreş Öğrencileri Düşlerini Resimle Anlattı

Yayın tarihi: 11 Şubat 2020 Salı 5:42 pm - Güncelleme: 11 Şubat 2020 Salı 5:42 pm

Kartal Belediyesi Kreş Müdürlüğü’ne bağlı kreşlerde eğitim gören 6 yaş grubu öğrencileri tarafından hazırlanan “Düşlerimle” adlı resim sergisi ziyarete açıldı.

Kartal Belediyesi Fuaye alanında ziyarete açılan sergiye; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları Hüseyin Tozkoparan ve Adem Uçar’ın yanı sıra Kartal Belediyesi Meclis Üyesi Aysel Yücel ve Kartal Belediyesi Kreş Müdürü Enif Yavuz Dipşar ile birlikte kreş öğretmenleri, öğrenciler ve veliler katıldı.

Görsel Sanatlar dersinde resim öğretmenleri rehberliğinde minik kreş öğrencileri tarafından hazırlanan sergide, tual üzerine akrilik boya çalışmasıyla oluşturulan 150 resim yer alıyor. Çocukların düşlerini aktardığı sergi, sanatsever Kartallıların da büyük beğenisini kazandı.

Serginin açılışında konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Tozkoparan, “Kartal Belediyesi kreşlerinde eğitim alan çocukların sanat ile iç içe olması bizi çok mutlu ediyor. Çocuklara, ortaya koydukları bu güzel resimler ve emekleri için teşekkür ediyoruz. Sergide emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” diye konuştu.

Açılışın ardından sergiye katılanlar hatıra fotoğrafı çektirdi. Meraklıları sergiyi 16 Şubat 2020 tarihine kadar Kartal Belediyesi Fuaye alanında ziyaret edebilecek.