Kartal Belediyesi ekipleri, kuyuya düşen minik köpeği hayata döndürdü

Yayın tarihi: 31 Ocak 2020 Cuma 5:09 pm - Güncelleme: 7 Şubat 2020 Cuma 5:12 pm

Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)’ne bağlı İtfaiye çalışanları tarafından içi su dolu kuyudan kurtarılan minik köpeğin tedavisini gerçekleştirdi.

Olay, Çavuşoğlu Mahallesi’ndeki bir fabrikanın bahçesinde meydana geldi. Minik bir köpeğin, içi su dolu bir kuyuya düştüğünü haber alan İstanbul Büyükşehir Belediyesi(İBB)’ne bağlı İtfaiye çalışanları, köpeği kuyudan çıkardı. Köpeğin kuyudan çıkartılmasının ardından harekete geçen Kartal Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri ise soğuktan etkilenen köpeği, tedavisinin yapılması için belediyenin veteriner hekimlerine teslim etti. Veterinerlerin ‘Kuyu’ ismini verdiği yavru köpek, gerçekleştirilen bakım ve tedavilerin ardından sağlığına kavuştu ve akabinde sahibine teslim edildi.

“Oyun Oynamaya Başladık Bile”

‘Kuyu’nun sahibi Ali Güven, yaptığı konuşmada Kartal Belediyesi ekiplerine teşekkür ederek, “ Kartal Belediyesi ekiplerine ve Kartal Belediye Başkanımız Gökhan Yüksel’e sonsuz teşekkür ediyorum. Köpeğim ‘Kuyu’nun kurtarılması ve sağlığına kavuşması beni çok mutlu etti. Ekipler anında olaya müdahale ettiler. Veterinerler de Kuyu’yla uzun süre ilgilendi. Şimdiden tekrar oyun oynamaya başladık bile” ifadelerini kullandı.