Karslı ‘Filozof Arif’ Deniz Zeyrek’in merak ettiği soruyu yanıtladı: Gelişmeleri TELE1’den takip ediyorum

Yayın tarihi: 4 Şubat 2021 Perşembe 10:52 am - Güncelleme: 4 Şubat 2021 Perşembe 10:52 am

Kars’ın Arpaçay ilçesinde yaşayan ve ‘Filozof Arif’ olarak tanınan Arif Karataş, Gazeteci Deniz Zeyrek ile Çıldır Gölü’nde karşılaştı. Filozof Arif Zeyrek’in “İnternet yok, doğru düzgün kanal da yok, kitap ta yok diyorsun peki gelişmeleri nereden takip ediyorsun” sorusuna TELE1 yanıtını verdi.

‘Filozof Arif’, Çıldır Gölü’nde Gazeteci Deniz Zeyrek ile sohbet etti. Zeyrek’in en merak ettiği soru ise yaptığı yorumlarla dikkatleri üstüne çeken Filozof Arif’in gelişmeleri nereden takip ettiğiydi. Filozof Arif,  ülkede ve dünyada yaşanan gelişmeleri TELE1’den takip ettiğini açıkladı.

VİDEONUN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FİLOZOF ARİF KİMDİR?

1988 yılında mezun olduğu hukuk fakültesinden sonra girdiği hakimlik sınavından adli tıp raporuyla ‘akli dengesi yerinde olmadığı gereçesiyle’ elenen ve memleketi Kars’ın Arpaçay ilçesine bağlı Taşköprü köyünde ikamet eden 54 yaşındaki Arif Karataş, Türkiye ve dünya gündemine dair yorumlarıyla dikkat çekiyor.

Köyün kahvehanesinde, gelen ziyaretçilerle sohbet eden Karataş, dünyadaki mevcut ekonomik gidişattan, koronavirüse, demokrasiden, insan haklarına kadar bir çok konuda yaptığı çarpıcı tespitleriyle adından söz ettiriyor.