Karşıyaka’dan ‘Ali Koç sponsor oluyor’ iddialarına: Yeni bir sayfa açarız

Yayın tarihi: 20 Ağustos 2024 Salı 3:28 pm - Güncelleme: 20 Ağustos 2024 Salı 3:53 pm

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç‘un Koç Holding aracılığıyla Karşıyaka Spor Kulübüne sponsorluk desteği vereceği iddiaları için, “Keşke böyle bir destek gerçekleşse. Yeni bir sayfa açarız” dedi.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Koç Holding’in şirketleri aracılığıyla Karşıyaka Spor Kulübüne sponsorluk desteği sağlayacağına dair iddialar ortaya atılmıştı. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Karşıyaka Başkanı İlker Ergüllü, “Bu iddia uzun bir süredir gündemde. İstanbul’un güçlü isimlerinden birinin Karşıyaka basketbol takımına destek vermesi bizim için büyük bir artı olur. Keşke böyle bir destek gerçekleşse” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe yönetiminde icra kurulu üyesi olarak görev yapan ve Ali Koç’a yakın isimlerden biri olan Sertaç Komşuoğlu ile aralarındaki dostluğu da belirten Ergüllü, “Geçtiğimiz günlerde Sertaç Bey’le bir araya geldik. Kendisiyle ve Fenerbahçe ile iyi ilişkilerimiz var. Ali Koç ile Futbol Federasyonu seçimleri öncesinde fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Ali Koç’a saldıran Fatih Özkan’ın suç dosyası kabarık çıktı

“YENİ BİR SAYFA AÇARIZ”

Anlaşma için masaya oturmak istediklerini belirten Ergüllü, “İnşallah böyle bir destek gerçekleşir ve Karşıyaka olarak yeni bir sayfa açarız. İstanbul’un güçlü isimlerinden birinin Karşıyaka’ya destek vermesi bize büyük bir değer kazandıracaktır. Bu konuda önümüzdeki süreçte masaya oturup detayları konuşmayı umuyorum” ifadelerini kullandı.

“GÖZTEPE İLE İLGİSİ YOK”

Göztepe – Fenerbahçe maçında Ali Koç’a yapılan saldırının ardından sponsorluğun gündeme gelmesi üzerine Ergüllü, “Sosyal medyada ve Karşıyaka camiasında Sayın Ali Koç’un Karşıyaka’ya sponsor olacağı iddiaları uzun zamandır konuşuluyor. Bu konu maçla ilgili değil. O maçtan çok önce konuşulmaya başlandığını belirtmek isterim” dedi.

Ali Koç, Fenerbahçe, Karşıyaka

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı İlker Ergüllü, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un Koç Holding aracılığıyla Karşıyaka Spor Kulübüne sponsorluk desteği vereceği iddiaları için, “Keşke böyle bir destek gerçekleşse. Yeni bir sayfa açarız” dedi.

Kaynak: TELE1