Karşınızda yeni Nissan Qashqai

Yayın tarihi: 27 Ağustos 2020 Perşembe 7:00 am - Güncelleme: 26 Ağustos 2020 Çarşamba 2:45 pm

SUV denildiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Nissan Qashqai yeni tasarımıyla ortaya çıktı. İşte detaylar.

Karşınızda yeni Nissan Qashqai. Son dönemde hem ülkemizde, hem de Avrupa’da SUV segmentine yoğun talep olduğu söylenebilir. Zaten yapılan araştırmalar da otomobil pazarının SUV segmenti tarafında büyüme yakaladığını gözler önüne seriyor.

Hali hazırda geliştirme aşamaları devam eden ilk yerli otomobil TOGG’un SUV segmentini tercih etmesindeki neden de bu. Muhtemelen önümüzdeki yıllarda, yollarda çok daha fazla SUV araç göreceğiz.

Nissan Qashqai

Genel olarak SUV denildiğinde ister istemez akla gelen ilk isim Qashqai oluyor. Nissan’ın en çok satan serisi olan Qashqai yakında yeni formuyla karşımıza çıkacak.

Bilindiği üzere hali hazırda yollarda olan Qashqai modeli bir süre önce ufak bir makyaj operasyonu geçirmişti. Bu operasyon ile daha dinamik bir görünüme kavuşan Qashqai yakında yeni kasasıyla yollarda olacak.

Peki yeni nesil Nissan Qashqai nasıl bir tasarım çizgisine sahip olacak? Otomobil sektörünü az çok takip edenlerin de bildiği üzere yeni Qashqai birkaç defa kamuflajlı hali ile kameralara yakalanmıştı. İşte bu görsellerden yola çıkarak aracın sahip olacağı tasarım ortaya çıkarıldı. Dilerseniz bu tasarıma aşağıdan göz atabilirsiniz.

Elbette zevkler ve renkler tartışılmaz lakin hali hazırda kullanımda olan kasa sanki daha şık duruyordu. Nissan yeni kasada Qashqai’nin o dinamik havasını tam anlamıyla yansıtamamış gibi görünüyor.

Napster satıldı ve Spotify’a rakip mi olacak?