Karşınızda yeni iPad Air

Yayın tarihi: 17 Eylül 2020 Perşembe 8:30 am - Güncelleme: 16 Eylül 2020 Çarşamba 6:06 pm

Apple bugün düzenlediği etkinlikte yeni iPad Air modelini tanıttı. İşte dizüstü bilgisayardan bile daha güçlü olan iPad Air .

Apple uzun süredir merakla beklenen etkinliğinde yeni Apple Watch modellerinin yanı sıra yeni iPad modellerini de tanıttı. Tanıtılan modellerden birisi de iPad Air oldu. Yeni nesil iPad modeli iPhone 12 modellerinde de kullanılacak olan A14 yongasıyla göz doldurdu.

iPad Air

5nm geliştirme teknolojisine dayanan yongasıyla trilyonlarca işlemi aynı anda yapabilen yeni nesil iPad modeli 10.9 inçlik bir ekrana sahip. Kare tasarım hatlarıyla yeni nesil iPhone modellerine selam çakan iPad modeli kutudan çıktığında iPadOS 14 ile çalışıyor.

Apple 1640 x 2360 piksellik yüksek çözünürlüklü Liquid Retine IPS LCD ekran kullandığı yeni tablet modelinde FaceID özelliğine ise yer vermemiş. Bunun yerine yeni nesil TouchID tabletin üst kısmında yer alan güç butonuna konumlandırılmış.

64GB’lık temel dahili depolama alanına sahip olan tabletin 256GB’lık ikinci bir versiyonu da bulunuyor. Apple Pencil ve Smart Keyboard desteği sayesinde diz üstü bilgisayarları aratmayacak olan yeni iPad Air Türkiye fiyatı da belli oldu.

Apple yeni nesil tableti ülkemizde 5799 TL’den satışa sunacak. Açıkçası bu etiket tablet için hayli fazla. Sonuçta tablet alıyoruz. Bu paralara pekala çok iyi PC’ler de satın alınabilir. O yüzden eğer çok elzem değilse tablet yerine PC tercih etmeniz sizin açınızdan iyi olacaktır.

Mafia 1 Remake sistem gereksinimleri