Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen’e JİTEM’li ölüm tehdidi

Yayın tarihi: 17 Mayıs 2020 Pazar 9:52 pm - Güncelleme: 17 Mayıs 2020 Pazar 9:54 pm

Kars Belediyesi Eş başkanı Ayhan Bilgen’e, sosyal medyadan bir tehdit mesajı gönderildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Ayhan Bilgen’in avukatı Bişar Abdi Alınak ise suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen’e, sosyal medyadan kurşunların yer aldığı bir fotoğrafla tehdit mesajı gönderildi.

Kars Belediyesi Eş Başkanı Ayhan Bilgen’e Kullanıcısı belirlenemeyen bir sosyal medya hesabından, kurşunların bulunduğu bir fotoğrafla birlikte “Şewbaş hewal ölüm seni JİTEM. Seversiniz” notuyla tehdit mesajı gönderildi.

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNULACAK

Ayhan Bilgen de söz konusu tehdit mesajına, sosyal medya hesabından cevap verdi. Bilgen, “15 yıl önce MAZLUM-DER çalışmalarında da benzer tehditlere tanıklık ettik. Onlar alışkanlıklarından vazgeçmediği gibi bizim açımızdan da değişen bir şey olmadı. Demirden korkan trene binmez” paylaşımında bulundu.


Mezopotamya Ajansı’nın aktardığına göre, Bilgen’in avukatı Bişar Abdi Alınak ise gönderilen mesaj hakkında Pazartesi suç duyurusunda bulunacaklarını söyledi.