Kargo hizmetlerinde yeni dönem

Yayın tarihi: 26 Haziran 2022 Pazar 9:00 am - Güncelleme: 25 Haziran 2022 Cumartesi 4:20 pm

Amazon drone ile kargo teslimatı yaparak önemli bir gelişmeye imza atıyor. Hadi gelin konuyla ilgili merak edilen bütün detaylara birlikte bakalım.

Dünyanın en büyük teknoloji devleri içerisinde yer alan Amazon drone ile kargo teslimatı yapmaya karar verdi. Şirket böylece kargo hizmetlerinde yeni bir aşamaya geçmiş oluyor. Özellikle şu sıralar hızlı bir şekilde kargo teslimatı büyük öneme sahip.

 

Herhangi bir e-ticaret sitesini ön plana çıkaran önemli özelliklerden bir tanesi de hızlı teslimattır. Bu ne kadar hızlı olursa kullanıcılar o kadar fazla memnun kalır. Amazon bu işin sırrını çözdü. Bu nedenle yeni bir karar aldı.

Amazon drone

E-ticaret devi tarafından alınan karara göre kargo hizmetleri artık drone ile verilecek. Böylece Amazon çok daha hızlı teslimat gerçekleştirmek istiyor. İlk adımların atılacağı ve projenin daha şimdiden hayata geçirileceği ifade edildi. Yani uzun bir süre beklemeyecek.

 

Konuyla ilgili ortaya çıkan son detaylara göre ABD California sınırları içerisinde bu yeni kargo hizmeti başlayacak. 2022 yılının sonlarına doğru Amazon kullanıcıları teslimatlarını drone ile alabilecek.

Kargo hizmetleri ile ilgili ciddi bir hız elde edilmek isteniyor. Böylece kullanıcı memnuniyeti üst seviyelere çıkarılacak. 2022 yılının sonlarına doğru California sınırları içerisinde herkes bu hizmete erişebilecek.

Amazon Alexa istediğiniz kişinin sesini taklit edebilecek

Muhtemelen önümüzdeki yıllarda diğer e-ticaret şirketlerinin de benzer yöntemleri izleyeceğini göreceğiz. Bu yeni drone ile kargo teslimat hizmetleri etrafındaki nesneleri algılayıp kendisine bir rota belirlediği için oldukça kullanışlı. Konuyla alakalı gelişmeler geldikçe hızlı bir şekilde aktarmaya devam ediyoruz.