‘Kardeşlerim’ dizisine yeni transfer

Yayın tarihi: 24 Nisan 2021 Cumartesi 12:52 pm - Güncelleme: 24 Nisan 2021 Cumartesi 12:52 pm

ATV ekranlarında izleyicilerle buluşan ‘Kardeşlerim’ dizisinde kadro büyüyor. Berk Ali Çatal, ‘Tolga’ karakterini canlandıracak.

‘Kardeşlerim’in oyuncu kadrosuna yeni bir isim katıldı. Dizinin bu akşam ekrana gelecek olan 10. bölümü itibariyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanan Berk Ali Çatal, ‘Tolga’ karakterine hayat verecek.

Diziyle ilgili konuşan Çatal, “Biraz ilginç ve merak uyandıran bir karaktere hayat veriyorum. Tolga ile benzer huylarımız da var tabii. Bazı yerlerde çok uzakmışız gibi görünsek de aslında bir o kadar yakınız birbirimize. Ben Tolga’yı canlandırırken çok keyif alıyorum, umarım izleyiciye de bu hisler geçer ve hemen sahiplenirler” dedi.

Dizinin yapımını NGM, yapımcılığını Nazlı Heptürk üstlenirken, yönetmen koltuğuna Serkan Birinci oturuyor. Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Su Burcu Yazgı Coşkun, Yiğit Koçak, Ahu Yağtu, Simge Selçuk, Damla Su İkizoğlu, Onur Seyit Yaran, Cihan Şimşek, Kaan Sevi gibi isimleri kadrosunda buluşturan ‘Kardeşlerim’ Cumartesi akşamları ekranlara geliyor…