Kardeşi cinsel istismardan tutuklanan Ceyda Ersoy’dan dikkat çeken paylaşım

Yayın tarihi: 23 Mart 2022 Çarşamba 1:28 pm - Güncelleme: 23 Mart 2022 Çarşamba 1:28 pm

Kamuoyunda “Ciciş kardeşler” olarak bilinen Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Esra Ersoy’un kardeşi Ceyda Ersoy sosyal medyadan kardeşinin yanında olduğunu söylemesinin ardından ilerleyen saatlerde bir balık restoranında yemek yerken çekildiği bir fotoğrafı paylaşması tepkilere yol açtı.

Ciciş kardeşler olarak tanınan Esra ve Ceyda kardeşlerden Esra Ersoy, Bodrum’da 13 yaşındaki bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle 10 yıl 1 ay hapse mahkum edilmiş, Esra Ersoy daha sonra tutuklanmıştı.

Ceyda Ersoy ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada ablasının yanında olduğunu dile getirdi. Ceyda Ersoy’un ablasının yanında olduğunu söylemesinin ardından ilerleyen saatlerde yaptığı paylaşımsa dikkat çekti.

Ersoy, ablasının cezaevine gönderildiği günün akşamı balıkçıda yemek yerken çekilmiş pozlarını Instagram hesabında yayınladı. Kısa sürede gündem olan paylaşıma, tepkiler çığ gibi büyüdü.

Esra Ersoy tutuklandı